Default

Nassoljunk egészségesen! Az alma chipsről.

Miért jó az alma chips?

Hiszen ennyi erővel ehetnénk nyers almát is, nem? A nyers alma azonban sokszor nem hozza meg rendesen a nassolás élményét. Az alma chips az egyik legegészségesebb és mégis legfinomabb nassolnivaló. Bármilyen korosztály és nem nagy kedvence lehet. Az alma chipsnek számos előnye van. Ha éppen most határoztuk el, hogy diétázni kezdünk, ez a termék remek lehetőség. Miért is?

Sokan nem szeretünk szerintem egészségeset nassolni. Elvégre, a nevében is benne van, annak valami finomnak kell lennie. Csokinak, chipsnek, még a legjobb esetben is diónak. Na de diéta alatt ez nem a legjobb, hiszen nagyon hátra vethet bennünket a súly elvesztésében. Ez egyébként nem akkora probléma, mert hát egy-két szelet csokoládé belefér, csak sajnos nem napi szinten. Az pedig nem jó, hogyha az ember minden finomat megvon magától egy bizonyos ideig, mert az falásrohamokhoz fog vezetni, a fogyókúra végével pedig a jojó effektus áldozatai lehetünk. De akkor mi a megoldás? Leginkább a teljes életmód megváltoztatása. Tudom, tudom, a csapból is ez folyik, együnk salátát, nassoljunk répaszeleteket, de őszintén, ha nem vagyunk rendkívül elszántak, sosem fogunk így élni. Azonban nem is kell ennyire extrém helyzeteket előállítani. Szeretjük magunkat, szeretnénk jót tenni a testünkkel, de ehhez az is hozzátartozik, hogy bizony szeretünk jókat enni. És nem minden ember szereti a salátát. Itt jön a képbe az alma chips. Nem mondom, hogy ez az étel fogja megváltoztatni az életünket és ezt fogyasztva majd egy hónap múlva tíz kilókkal leszünk kevesebb, de a nagy kép, a cél, mindig a részletek megmunkálásában rejlik. Gondoljuk csak végig, hogy mi mindent eszünk egy nap. Talán az alma chips nem a tökéletes megoldás minden étkezés kiváltására, de számos előnnyel bír az, hogyha helyettesítünk néhány ételt vele.

Finom és egészséges is az alma chips

Azoknak, akik édesszájúnak vallják magukat, bizony kell a telítettség érzéséhez az édes csemege. Ezt sokszor nem váltják ki a zöldségek, talán esetleg a müzli szeletek helyettesíthetik. Azonban mi a helyzet azokkal az emberekkel, akik a sós rajongói? Talán nem is magát a sót szeretik annyira, hanem hogy a tévét egy kezükben tartott zacskó valamivel nézhetik. Megvan a maga feelingje. A moziban is szinte mindenki popcornt eszik, a tévében is folyton azt látjuk, hogy az emberek nassolhatnak. Miért lennénk mi a kivétel, akiknek nincs meg ez a privilégiumuk, hanem csak répát rágcsálhatnak nyulakként a kanapén ülve? Ez akár sokszor sértő is lehet. Az alma chips nekem ezért nagy kedvencem. Édes, de nem olyan túlzottan, ahogy sok csokoládé vagy akár fogyókúrás termék. Valahogy úgy érzem, az édesítőszeres csokoládék csak még jobban hozzá akarnak szoktatni minket az édes ízhez, ami viszont nem jó, hiszen pont attól válunk függővé és állhatunk neki a nagy doboz eldugott süteménynek – az meg már nem lesz diétás. Az alma chips azonban sokkal természetesebb ízhatást ad, választhatunk sima vagy csokoládéréteges fajtából is. Természetesen az utóbbi valamivel több kalóriát tartalmaz, azonban mindenkinek más az ízlése, egyszerűen ehetünk abból a fajtából kevesebbet vagy beleszámolhatjuk a több kalóriát a napi étrendünkbe is. Az alma chips azért nagyon jó még, mert abszolút egyszemélyes kiszerelésekben juthatunk hozzájuk. Sokszor úgy érzem, a rendes chipsek egy egész családra készültek, éppen ezért nagyon hizlalnak is, nem is beszélve arról, milyen sok sót juttatunk a szervezetünkbe általuk. Az alma chips azonban valóban egy kisebb nasi adag, amit bátran megehetünk. Persze, mondhatnánk, hogy a nagyobb zacskónak is megehetnénk, mondjuk a felét, és akkor ugyanott tartunk, de te megállnál? Én szeretem az evés végén összehajtogatni a zörgő papírt és a kukába tenni. A tányérodon sem hagyod ott a fél ebédet, nem? Hiszen belénk van nevelve, hogy ne pazaroljunk, akkor meg sokkal jobb érzés egy kisebb adagot teljesen elfogyasztani.

Az alma chips számos előnye

Olcsó, finom, egészséges, diétához ideális. Mit is mondhatnék még? Bárhol elérhető, de azért figyeljünk oda, honnan vesszük az alma chips adagunkat. Szerintem remek eledel a család bármely tagjának, iskolában, munkahelyen is bátran fogyaszthatjuk. Talán kicsi lépés ez egy ember életében az egészséges életmód felé, de ne felejtsük el, az ilyen apró dolgok határozzák meg az életünk egészét, ezért tudatosan válasszunk, és ne az éhségre hallgassunk, hanem a józanészre. Minden étkezés előtt átgondolhatjuk: ha mindennap ezt enném, hogy néznék ki öt év múlva? Ha elborzadunk a kép láttán, akkor ideje változtatni. Az alma chipsnél ilyen nincs, azt bátran fogyaszthatjuk, az öt évvel későbbi kép sem lesz torz, ettől senkinek sem kell majd aggódnia.

Alma chips vagy chips, mindenképpen jó

Ha valaki tudni szeretné, miért éppen az alma chips nagy ajánlott termék, annak meg is mutatnám ezt a kis cikket, ami remekül összeszedi az alma jótékony hatásait az emberi szervezetre: https://blikkruzs.blikk.hu/test-es-lelek/egeszseg/7-nyomos-erv-hogy-naponta-almat-fogyassz/6ydyt43