Default

Az építkezésünk története, avagy az online díszléc vásárlás nehézségei

Az online díszléc vásárlásról általában, avagy a vírus alatti építkezés

Alapvetően úgy gondolom, hogy online vásárolni egyáltalán bármit is roppant komplikált és egészen nehéz feladat, hiszen számos olyan jellegű akadályba tudunk ütközni ezen folyamatok során, melyik igazán nehézkessé tudják tenni akár még csak egy olyan apróság megvásárlását is, mint egy egyszerű díszlécét a felújításhoz. Alapvetően úgy gondolom, hogy abszolút nehéz folyamat már csak önmagában is levezetni egy felújítást, hiszen valljuk be, annyi felesleges akadályba ütközünk egy felújítás során, hogy már az is megfordul a fejünkbe, szinte napi szinten, hogy vajon érdemes volt e egyáltalán bele vágni ebbe az egész folyamatba. Na amennyiben bármelyikünk is tud azonosulni ezzel a gondolattal, akkor gondoljon abba bele, hogy a felújításnál még sokkalta stresszesebb folyamat az építkezés, hiszen egy építkezés olykor olyan szintű stressz faktorral járhat, hogy azt tulajdonképpen el sem tudjuk jóformán képzelni.

Őszintén szólva én fialtabb koromban, amikor a szüleim előszór építkeztek tulajdonképpen nem is értettem, hogy mit stresszelnek folyamatosan minden butaságon, hiszen úgy gondoltam, hogy az építkezés biztosan egy igazán izgalmas és egyszerű folyamat. Hát, felnőtt fejjel be kell, hogy valljam, hogy igencsak nagyot tévedtem. Az építkezés közelről sem olyan egyszerű és vidám feladat, mint azt gondolnám. Sőt bizonyos esetekben olyan szintű stresszel jár, hogy tulajdonképpen nem az is megfordul a fejembe, hogy teljesen elment az eszem, hogy bele vágtam ebbe a folyamatba, de hát már nem igazán van vissza út így úgy hiszem, kénytelen leszek fogcsikorgatva ugyan, de véghezvinni az egész, teljes procedúrát.

A díszléc vásárlás volt az építkezés legkönnyebb része

Őszintén szólva bár önmagában már csak úgy sem egyszerű az építkezés folyamata, de igazán akkor válik nehézkessé, mikor mondjuk az építkezésünk kellős közepén kitör egy világjárvány, bezárnak a boltok és tulajdonképpen a sóder kavicstól kezdve a díszlécekig minden egyes építkezéshez való dolgot online kell megrendelnünk. Úgy hiszem ez abszolút nem könnyített a helyzetünkön, sőt amennyiben fogalmazhatok így, olyan szinten ellehetetlenített, amire előtte nem is gondoltam volna, hogy ennyire fokozottan lehet valamit ellehetetleníteni. A legkönnyebb feladatom valóban a díszléc vásárlás volt, hiszen könnyedén berendeltük online és semmi gond nem volt, rövid időn belül ki is szállítottak mindent.

Egyébként, aki szintén díszlécet szeretne vásárolni, annak nagyon ajánlom az alábbi weboldalt https://ledguru.hu/design-megoldasok-193/diszlec-195 ahol véleményem szerint rendkívül jó minőségű díszlécek közül tudunk kedvünkre válogatni. Én személyes tapasztalataim alapján maximálisan meg voltam elégedve a termékkel így nagyon tudom ajánlani mindazok számára, akik hasonló díszléceket keresnek a házukba.

Természetesen én a legőszintébben mondom, hogy folyamatosan küzdöttem az ellen, hogy leálljon maga az építkezés, pedig bizony sok ízben nagyon – nagyon kritikus helyzetbe kerültünk, de végül sikeresen áthidaltuk ezt a problémát és sikerült végül továbbra is fenntartanunk az építkezésünket. De hogy miért nem álltunk le az építkezéssel? Az alábbiakban ezt a kérdéskört kívánnám kicsit részletesebben megmagyarázni.

Online díszléc vásárlás, avagy a korona vírus alatt építkezések nehézségeiről

Bár úgy hiszem így elsőre kissé talán komolytalannak hangzik, de bizony az első komoly kihívásunkat egy igazán bagatell hülyeség okozta, ugyanis miután nem tudtunk személyesen elmenni áruházakba, online kellett megrendelnünk a számunkra megfelelő díszlécet. Bizony tudjuk, hogy az online vásárlásnak az egyik legnagyobb hátránya, ami miatt speciel én abszolút nem használom az online vásárlást csak abban az esetben, ha teljesen rá vagyok kényszerítve, hogy nyilvánvalóan fizikailag nem látjuk az árut, így sok esetben igazán nehézkes elképzelni azt, hogy pontosan vajon milyen színe, milyen állaga van magának a terméknek. Persze egészen biztos vagyok benne, hogy több mint valószínű, hogy én vagyok elképesztően körülményes, viszont tényleg annyira tud zavarni, ha valamit nem látok fizikailag mielőtt megveszem, hogy azt nem is tudom elmondani. Persze ebbe az esetben nyilván nem volt más választásunk és meg kellett rendelnünk az online platformon megjelenített díszlécet, de azt kell, hogy mondjam, hogy abszolút nem voltam megelégedve magával a díszléccel élőben, ugyanis míg a minősége valóban abszolút kifogásolhatatlan volt, addig bizony nekem az volt a benyomásom, hogy a szín egészen más tónusokban tündökölt, mint ahogyan azt a honlapon kiválasztottam. Így hát mondanom sem szükséges, hogy kénytelen voltam visszaküldeni és másik szint választani, ami végül igazán illett a készülő házunkhoz.