Default

Kedvenc webáruház gazdiknak? A Petnet segíthet

A Petnet előnyeiről

A Petnet az évek során sokak kedvenc webáruháza lett. Magam is onnan rendelek, amióta csak felfedeztem az oldalt. Sokan tartunk kisállatokat, de a legtöbben mégis a macskákat és a kutyákat preferálják. Velem nem ez a helyzet, én az összes kisállat rajongója vagyok, legyen szó szőrösről, kopoltyúsról, csúszóról, mászóról, számomra mindegy. Szerencsére lehetőségem is van egy nagy vidéki házban és a hozzá kapcsolódó udvarban kiélni ezt a szenvedélyemet. Amivel viszont nem jártam túl jól, hogy vidéken nehéz a különleges állatoknak megfelelő környezetet biztosító felszereléseket beszerezni. A város majdnem egy órára van innen, ahol egy kisebb állatkereskedés üzemel csak, de mondanom sem kell, az igényeimet nem tudja kielégíteni. A vidéki élet csodás, a levegő remek a szmogos fővároshoz képest, a természet ott van akárhová néz az ember, de sajnos az ellátás nem erős oldala az ország ezen részének. Kezembe vettem tehát a dolgot, hiszen a modern korban már semmi nem lehet igazi akadály, és meg is találtam néhány próbálkozás után azt az oldalt, amely számomra visszaadta a reményt, hogy tökéletes gazdi lehet még belőlem. Ez pedig a Petnet volt.

Mi mindent lehet beszerezni a Petnet oldalán?

A Petnet több szempontból is remek oldal. Segítségével könnyedén be lehet szerezni a legnyilvánvalóbb termékektől egészen a különleges törődést igénylő állatok felszereléséig mindent. Széles árválasztékkal rendelkeznek, ezért mindenki meg tudja találni a saját pénztárcájának ideális választást. Én nagyon szeretem ezt az oldalt, mert tényleg nem csak a legközhelyesebb állatokra gondolnak, akiknek a tartása nem is igényel igazán különlegesebb felszereléseket. Egyik kedvencem az akvárium, amit bár sokan maguk is tartanak, mégsem annyira egyértelmű a legtöbb webáruház számára. A halaknak megfelelő környezetet kell teremteni, gondoskodni kell az aljzatról, a növényekről, esetleg műnövényekről, az oxigén ellátottságáról, az ürülék kiürítéséről és persze a halak is szeretnek játszani, ezért még kiegészítőket is be kell szereznünk. Másik nagy kedvencem a terrarisztika, ami igazán különleges, teljesen az állattól függ a berendezés. Itt sokszor van szükségünk különleges felszerelésekre, lámpákra, melegítő aljzatokra, homokra, párásítóra, takarítóeszközökre. Külön etetőre és iratóra van szükségük ezeknek az állatoknak, és persze amikor orvoshoz kerülnek, valamiben szállítanunk kell őket. Soknak tűnhet, de higgyék el nekem, a nagy vidéki birtokon nem tűnik soknak a sok állat sem. Tartunk két papagájt is már évek óta. Ugye számukra is megfelelő ketrecet, itatót, etetőt kellett vásárolnunk, tápot esznek, és persze kell nekik egy rész a ketrecen, ahol állhatnak. Amíg jó az idő, kint a kertben élnek egy nagyobb ketrecben, amiben még repülni is tudnak, míg a hidegebb időben a lakásba hozzuk őket. És még fel sem tudtam sorolni minden lakót, van egy hörcsögünk, van kutyánk, macskánk is. Azért szeretem ennyire tehát a Petnet oldalát érthető okokból, mert ott tényleg mindent meg tudok rendelni. Szállítóeszközöket, az állatok otthonát, ketreceket, terráriumokat, mindegyik állat ételét szabadon választhatom ki az összetevők ismeretében.

Szállítás a Petnetnél

Havonta szoktam nagyobb rendelést leadni a petnet.hu oldalán. Általában a legnagyobb részét ennek az állatok eledele teszi ki, mindig szeretem, hogyha van otthon bőségesen. A macskáknál és a kutyáknál különösen figyelek erre, mert betéved néha hozzánk egy-egy eb vagy cica, akiket megvendégelünk, és sajnos többször is előfordult már, hogy a gazdáit nem találtuk meg ezeknek az állatoknak, ezért ők is nálunk maradnak. Mindig számítunk tehát a váratlanra. Természetesen, ha új jövevény várható, a szállítás összetétele is változik, ilyenkor nagyobb összeg várható, és több felszerelés, szerencsére azonban a nagy szám ellenére még nem kellett csalódnom. Eddig még egyetlen rendelésből sem hagytak le semmit. Egy bizonyos összeghatár felett pedig szerencsére ingyenes a kiszállítás, ami nekünk a havi rendelések esetében nagyon jól jön, így nem kell extra költségekkel számolnunk, az interneten pedig olcsón rendelhetünk szinte bármit ma már. A rendelés egyébként néhány munkanap alatt ki is ér. Tulajdonképpen még jobban is jártunk, mintha saját magunknak kellene elintézni az ilyen jellegű nagybevásárlásokat. Nem kell cipelnünk, utaznunk, bepakolnunk. Egyedül a kipakolás maradt a mi munkánk, minden mást gyakorlatilag elintéznek helyettünk.

Tapasztalatom a Petnettel

A Petnet tehát nem véletlenül a kedvenc cégem. Azoknak is tudom ajánlani, akik csak egy-egy háziállatot nevelni, kutyát vagy macskát akár, itt tényleg akármilyen felszerelést meg lehet találni könnyedén és korrekt áron. Hiszen az állataink megérdemlik a legjobb bánásmódot, ebben pedig nagy segítségünkre lehet a Petnet oldala. Szóval, ha újra kéne választanom egy céget, ami mellett elköteleződhetek, akkor megint a Petnetet választanám, efelől semmi kétségem. Aki még nem tette, az adjon neki egy esélyt, szerintem nem fogja megbánni.