Default

Felhasználói élmény és kínálat: LedGuru

A LedGuru igazi guru?

Éppen döntések sorozata előtt állunk a párommal, ami újonnan épült lakásunk berendezését illeti, s így természetesen a világítás kérdése is felmerült az elmúlt időszakban. A kérdés azért is sürgető, mert hamarosan érkeznek a munkások, hogy megcsinálják a gipszkarton falakat Tehát gyorsan kell dönteni. Amiben már az elején biztosak voltunk az az, hogy olyan lakást szeretnénk, ami egyszerre otthonos és modern. Odavagyok az egyedi, formatervezett dolgokért, de amikor saját erőből kell mindent megoldani, akkor az ember határokba ütközik. Főleg anyagi korlátokba, ezért egy kis kreativitás nem árt. Arról már nem is beszélve, hogy előrelátón kell döntenünk. Így optimalizált keresés és rátévedtünk tehát a LedGuru oldalára, mert a legkényelmesebb és időtakarékosabb, ha online nézelődünk.

Az első kérdés az volt, hogy hagyományos világítást szeretnénk, vagy az egyre divatosabb és sokrétűbb LED világítást. A LedGuru oldalán minden lehetőségről tájékozódhatunk. Többféle kategóriában nézelődhettünk, aminek nagyon örültem. Amikor az oldal bemutatkozását olvastam, rögtön tudtam a személyes hangvételből, hogy számíthatok a teljes körű segítségre és tájékoztatásra. És annak is, hogy személyesen, az üzletben is szemügyre vehetjük a termékeket, miután kiválasztottunk párat.

Az inspirálódással kezdtük, és ehhez nem kellett messzire menni. A honlap külön menüt szentel a design megoldásoknak, ahonnan közvetlenül tovább irányít az ahhoz kapcsolódó termékekhez Elég hamar rájöttünk, hogy nekünk a Led világítás az, ami leginkább kiszolgálja az igényeinket. A Led legnagyobb hátrányának a kékfény sugárzást tartom, de az energiatakarékosság és tartósság fontosabb szempontoknak bizonyultak. Különösen azért, mert a párom egyik régi vágya az álmennyezetbe fűzött LED szalag.

LedGuru kategóriák: az okos LED

Manapság minden „okos”, s úgy gondoltuk, ha lúd, legyen kövér. A LedGuru-n a kategóriákat böngészve rögtön az okosled irányába mentünk tovább. Mitől okos az okos led? Az okos telefonok révén egyre könnyebben elérhető más eszközök, berendezések okos vezérlése. Lényegében a telefonunk, ami sajnos túl sokat van a kezünkben, távirányító funkciót is elláthat, ha úgy akarjuk. De nem csak fel és le lehet vele kapcsolnia a villanyt. A webáruházban részletesen leírják, hogy az arra alkalmas világítás fényének erősségét és színhőmérsékletét is az igényeink szerint változtathatjuk a telefonunk segítségével. És még időzítőt is állíthatunk be. Ezek után úgy érzem, hogy a kékfény minimalizálása már nem fog gondot jelenteni. A LedGuru LED webáruház honlapján arról is kapunk tájékoztatást, hogy milyen kapcsolatot hozhatunk létre a telefonunk és a világítás között. A webáruház szerint ez lehet wifi-n keresztüli, bluetooth, de akár rádiófrekvenciás is. Mindegyiknek más előnye van. Most, hogy ezt tudjuk, megnézhetjük a honlapon a különböző vezérlőket is. Tehát tulajdonképpen nem szükséges a telefont használni, az egy bónusz opció.

LedGuru led szalagok

A led szalag az álmennyezetben már biztos. Hogyan tovább? A LedGuru ez esetben is megkönnyíti a dolgunkat. Rögtön választhatunk, hogy kültéri vagy beltéri led szalagot keresünk. Mi természetesen beltérit. A dolgunk ez esetben se nehéz. Kapunk egy átalános tájékoztatást arról, hogy mi is az a led szalag és néhány extrát arról, hogyan kössük be, és hogy mi jellemzi ezeket a termékeket. Bevallom, én nagyon szeretem, amikor nem zsákbamacskát kapok, hanem lényegre törő információkat arról, hogy milyen előnyei és lehetőségei vannak egy-egy terméknek vagy szolgáltatásnak. Az, hogy ezt egy helyen megtalálom, nálam egy nagy plusz pont. Nem szükséges új keresőfelületet nyitnom, megint mindent legépelnem, minden itt van a LedGuru honlapján.

LedGuru: álmennyezet

Maradtunk egyelőre az álmennyezet megálmodásánál. A vállalat bizonyára arra törekedik, hogy minden lehetséges megoldást lefedjen, mert ez szintén egy olyan témakör, aminek külön menüpontot szenteltek. A mi örömünkre. Előtte kizárólag led szalagban gondolkodtunk, és nem is merült fel egyéb megoldás. A LedGuru-n ellenben belefutottunk a különböző XPS profilokba is, amelyek remek kiegészítések lehetnek a mennyezeti világítás, vagy szalag mellé. Ráadásul nem kell tartanunk attól sem, hogy a kilógó vezetéket elrontják az összeképet. Ezek már kész. Modern, és letisztult profilok és az áruk is elfogadható. Mint megtudtuk, még az is lehet, hogy nem is lesz szükségünk gipszkartonra. Az emlegetett honlapon ugyanis leírják, hogy fúrás és koszolás nélkül, egyszerű ragasztással is beszerelhetők ezek a profilok. s

Az első LedGuru rendelésünk

Úgy döntöttünk, teszünk egy próbát és megrendeltünk egy meleg fehér led szalagot. A felhasználói élmények után nagyon voltak az elvárásaink. Az online vásárláskor a LedGuru-n kiválaszthattuk, hogy milyen fizetési módot szeretnénk. Személy szerint én az utánvétel híve vagyok. Szeretem látni, mit kapok kézhez, mielőtt kifizetem. Ellenőrizhetem a csomagot, és visszaküldhetem anélkül, hogy várnom kellene a visszatérítésre. A LedGuru-n viszont mi most a készpénzben opciót választottuk, így betévedhetünk az üzletbe is. Mindent összevetve az első élmények pozitívnak bizonyultak. Minden bizonnyal nem csak egyszeri vásárlók leszünk.