Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Zalaegerszeg legromantikusabb randi helyszínei

 

Fontos randit tervezel, és már csak egy kérdés maradt: hol? Bemutatjuk Zalaegerszeg legjobb randi helyeit, ahol új élményeket szerezhettek együtt.  

alt text

Gébárti-tó, a horgásztó

A párod már régóta nyúz azzal, hogy tarts vele horgászni? Éljétek meg randevúként! Csomagoljatok egy jó adag reggelit, bújjatok össze, és nézzétek meg együtt a napfelkeltét. Hiába nem élvezed a horgászatot, és nem látod értelmét, de közös időt tölthettek el, még ha te közben olvasol, partnered pedig kifogja a vacsorához való halacskát. És mindez távol a város zajától, hát nem hangzik máris jobban?

Azáleás-völgy egy tündérmesébe illő randihoz

A völgyet sokan hívják tündérkertnek, nem véletlen, az ezernyi illatozó virág, és maga az atmoszféra varázslatos! Ha te és partnered a természet szerelmesei vagytok, nem kérdés: itt a helyetek! Nincs már sok időtök együtt, mert egy nemzetközi partnerkeresőn ismerkedtetek meg, és párod nem tartózkodik sokáig hazánkban? Biztosíthatunk benne, hogy itt igazán romantikus, és egyben emlékezetes randevút élhettek meg, mielőtt újra elváltok egy kis időre!

 

 

 

alt text

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

 

Találkozzatok először a TV-toronynál

Egy kiadós kirándulás összekötve egy kellemes kávézással, és végül egy meseszép kilátás Zalaegerszeg városára? Ha ide hívod a társkeresőn frissen megismert partnered garantáltan nem fog csalódni! És még az is előfordulhat, hogy az egész délutános romantikázgatás után az a bizonyos első csók is elcsattan…

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom