Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Veszprém legromantikusabb randi helyszínei

 

Izgulsz mert ellátogat hozzád a nemzetközi párkereső oldalon megismert partnered, és nem tudod mit is mutass meg neki hazánkban? Megmutatjuk a legjobb helyeket Veszprémben, így ezen a részén már igazán nem kell aggódnod!  

alt text

Szerelem-sziget a szerelmeseknek

A Veszprém-völgy-ben sétálva megtalálhatjátok pároddal a Szerelem-szigetét, amely nem véletlen kapta ezt a megnevezést. Nagyon kedvelt randi helyévé vált a veszprémieknek, és a turistáknak is. Érdemes a völgy többi részét is bejárnotok, és akár egy egész napot eltöltenetek itt!

Vár a romantikázáshoz


Talán az egyik legromantikusabb dolog, amit partnereddel közösen tudtok csinálni egy randevú végén, az a naplemente megnézése a veszprémi Vár pereméről. Kiadós séta felérni, de a látványért megéri, higgyétek el!

 

alt text

 

 

alt text

 

 

Örökérvényű Óváros

Veszprém Óváros része, egész egyszerűen magával ragadó, temérdek látnivalóval, és ha megfáradtok, nagyon kedves kávézókkal, éttermekkel. Ha friss pár vagytok, vagy nemrég ismerkedtetek meg egy partnerkereső oldalon, és ez lesz az első találkozás, akkor is tökéletes helyszín, hisz rengeteg programból válogathattok.

Utcazene Fesztivál

Nem sokan ismerik a Veszprémi Utcazene Fesztivált, de ha nyár közepén látogattok el Veszprémbe, ki ne hagyjátok! Minden sarkon kellemes zene szól, a nyári langyos estéken a kivilágított város életre kel, és megmozgat titeket szerelmeddel. Könnyen lehet, hogy életetek randevúja lesz!

 

alt text

 

 

 

 

 

 

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom