Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Tatabánya legromantikusabb randi helyszínei

 

Tatabánya leginkább természeti látványosságokkal büszkélkedhet, így érdemes kültéri helyszínt választani partnereddel, ha ide tervezitek randevútokat. Megismerkedtetek egy párkeresőn, és Tatabánya mindkettőtöknek közel van? Segítünk megtalálni a tökéletes helyet számotokra!

alt text

Kikapcsolódós randi a Ligeti-tónál

Ahogy kisüt a nap, mindenki vágyik a szabadba, ha épp nincs kedvetek pároddal túrára indulni, csak utazzatok el a Liget tó-hoz, és élvezzétek a közös pillanatotok! Vihettek magatokkal társasjátékot, zenét, nyugalmas hely, senkit nem zavartok, és titeket sem zavar senki. Nem idilli randevú? Ugyanezt megtehetitek a Cseke tó partján is, hasonlóan zavartalan környezetben.

Szelim barlang a kalandvágyóknak

Egy ősi, fokozottan védett barlangról van szó a Szelim barlang esetén, így egy kis utána olvasással érdemes nekivágnotok pároddal a kirándulásnak. Ha szerettek túrázni, ezt a randi programot nektek találták ki! Egy biztos, hogyha ellátogattok ide, kalandos élményekkel gazdagodtok!

 

alt text

 

 

alt text

 

 

Múltba révedős randi a Turul emlékműnél

Az egyik legnépszerűbb turisztikai helyszín Magyarországon, természetesen nem véletlenül! Nem feltétlen elsős randis hely, hisz míg feljuttok az emlékműig, könnyen kínos csendbe fulladhat a találka, ha még nem hangolódtatok egymásra teljesen. Ám később szuper ötlet, ha felfrissítenétek kapcsolatotokat, és jókat sztorizgatnátok arról, hogy milyen érzés volt mikor párod rád írt egy nemzetközi társkereső oldalon, hogy „Hey!”. És most már közösen összebújva nézitek a naplementét a Turul emlékmű mellől. Hát nem elképesztő?

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom