Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Szolnok legromantikusabb randi helyszínei

 

Akár hazai, akár nemzetközi párkeresőn ismerkedtél meg jelenlegi kiszemelteddel, és remeg a gyomrod milyen is lesz az első találkozás, mi segítünk abban, hogy Szolnok legszuperebb helyére szervezhesd randevútokat. Így már csak az egészséges izgulás marad, de hát kell is az, nemde?

alt text

Csónakázó-tó, ha maradandó emlékre vágysz

Kifogytatok az ötletekből pároddal, és már nincs igazán kedvetek egy randevú megszervezéséhez? Ha Szolnokon jártok, mindenképp látogassatok el a Csónakázó-tóhoz, ahol béreljetek ki egy csónakot, és szimplán élvezzétek egymás társaságát miközben kacagva eveztek a tavon. Később pedig alkalmatok nyílhat kettesben a partról végignézni a naplementét, egymáshoz bújni, és csodás élményekkel zárni a napot!

Rózsakert, a legromantikusabb randihely

Képzeld el, ahogy szerelmeddel a tavaszi kellemes szellőben, és szikrázó napsütésben, kéz a kézben andalogtok egy virágos kertben, elfelejtve a világ összes gondját. Ugye, hogy te is ábrándoztál már erről? Ha nincs partnered, látogass el társkeresőnkre, és ha fúj a szél és hideg van, az se baj, ide szervezzetek le egy randit, mert biztosan felejthetetlen élményben lesz részetek!

 

alt text

 

 

alt text

 

 

Tiszavirág kerékpáros és gyaloghíd, hogy megmozduljatok a randi közben

Szolnokon direkt azzal a céllal újították fel a Tiszavirág hidat, hogy a kerékpározni vágyóknak legyen külön útvonala átjutni a Tisza egyik partjáról a másikra. Ha szerelmed és te is imádtok sportolni, akkor induljatok neki egy hatalmas kerékpártúrának, és élvezzétek együtt a friss levegőt, tisztítsatok ki a fejeteket egy hosszú munkahét után. Már maga az út is a randi része, de mikor lepihentek, akkor kezdődhet a romantikázás egy fa tövében!

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom