Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Szent István Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

Az egyetem sokszínű képzéseinek köszönhetően, a hallgatók is különbözőek. Ezért is igyekszenek arra a szervezők, hogy változatos programmal várják az ott tanulókat, és a hozzátartozóikat. Fontosak a hagyományok, ám az ünnepekhez illő bulikat sem vetik meg! Fogd karon párodat, és vessétek bele magatÉlelmiszertudományi-, Kertészettudományi Kar: Gellért-hegyokat közösen az egyetemi bulik forgatagában, és éljétek meg együtt legszebb éveiteket! Mivel az egyetem karai külön-külön épületekben helyezkednek el a város több pontján, így igyekeztünk mindenkire gondolni, és a te közeledben adni randi helyszín tippeket.

alt text

Élelmiszertudományi-, Kertészettudományi Kar: Gellért-hegy

Ha párod esetleg külföldi, és egy nemzetközi társkeresőn ismerted meg, biztos szeretnéd neki bemutatni a városod nevezetességeit látogatása alkalmával. Nehéz az egyetemtől elszakadni, de a Gellért hegy egy köpésnyire található karodtól. Legyen bármilyen napszak, ez mindig tökéletes randihelyszín! De mégis, talán este a legromantikusabb, a világ tetejéről a kivilágított városra bámulni egy fárasztó nap után.

Gazdaság- és Társadalomtudományi, Gépészmérnöki, Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, Gödöllő: Kastély

Igaz nem Budapest, csak a környéke, de könnyedén ellátogathattok Gödöllőre. Ám, ha ott van egyetemed kara, biztosan sokszor megcsodáltad már! Mutasd be töviről-hegyiről a helyet egy randi alkalmával párkeresőn megismert szerelmednek. Így megláthatja mennyi szépséget tartogathat magában egy kis város!

 

 

alt text

 

alt text

 

Ybl Miklós Építéstudományi Kar: Városligeti tó

A Városliget sosem megy ki a divatból! Ha jó az idő akkor tökéletes helyszín a tó partja, egy randihoz, akár egy finom ebédhez is. Ám, ha fúj a szél, esik a hó, és fagy van sincs aggódni való, hisz akkor pedig korcsolyázni tudtok egy jót. Így hát órák után irány a Városligeti tó!

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom