Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Székesfehérvár legromantikusabb randi helyszínei

 

Székesfehérvár csodálatos város, sok lehetőséggel, de mégis hova szervezz le egy fontos randevút szerelmeddel? Ha nincs időd keresgélni, akkor csak fusd végig tippjeinket, és biztos, hogy megtalálod a tökéletes helyszínt!

alt text

Hősök tere: a mindig aktuális randi helyszín

Ha azok a padok mesélni tudnának! Az egyedi Órajáték, ami a kis park közepén helyezkedik el, kétóránként kezd rá, ez vonzotta ide a legtöbb turistát. Ám később a padok örök randi helyszínné váltak, a szerelmespárok nagy érdeklődéssel látogatják a helyet, hogy egy rövid meghitt időt tölthessenek együtt. Ha Fehérváron jártok partnereddel, semmiképp ne hagyjátok ki a programból!

Romkert és a lakatok

Önmagában a romkertet is érdemes meglátogatni, ugyanis történelmi érdekesség, és ha párodat egy nemzetközi társkereső oldalon ismerted meg, látogatása alkalmával bele tudod vezetni egy kicsit a magyar múlt rejtelmeibe. Ha arrébb sétáltok, akkor pedig szembe futhattok egy lakatketreccel, ahol szerelmetek jelképeként felhelyezhetitek saját lakatotokat, ezzel felejthetetlen emléket okozva kapcsolatotokban!

 

alt text

 

 

alt text

 

 

Vidámparki tó, a téli csoda

Bármikor látogatható terület, de leginkább télen érdemes ide szervezni a randit, és korcsolyázni egy jót, ha befagy a tó! Társkeresőn való megismerkedés után mindig félünk az első találkától, ezért érdemes tartalmas, vicces, érdekes programot összehozni, hogy elkerüljétek a kínos csendeket. Itt pedig aztán eshettek-kelhettek, jókat nevetgélhettek, majd kimerülten a korizás után megpihenhettek egy pohár finom forralt borral a kezetekben, és egymásra hangolódhattok a téli környezetben.

Bory-vár, ha kultúrát csempésznél a randevútokba

A Bory-vár nem csak elbűvölő helyszín, hanem tartalmas történelmi háttérrel is rendelkezik. Így ha párod és te is érdeklődtök a művészet és a történelem iránt, akkor ez lesz a tökéletes randevú helyszínetek. A kertbe akár pikniket is tervezhettek, kiélvezve a nap további részét, hogy végre nem kell rohanni, és megpihenhettek kicsit.

 

alt text

 

 

 

 

 

 

 

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom