Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Szegedi Tudományegyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

Minden év októberben megrendezezésre kerül az Egyetem és Szeged város összművészeti fesztiválja, az Őszi Kulturális Fesztivál. Így ebben az időszakban nem is kérdés hova szervezzétek le randitokat az egyetemetek városában, kiváló programok közül válogathattok! Egyszerre mozdul meg az egyetem és az egész város, hogy összehozzon mindenkit, tavasszal is, ilyenkor pedig vár titeket az Szegedi Tudományegyetem tavaszi rendezvénysorozata, melyet 2004 óta minden áprilisban megrendez az SZTE Kulturális Iroda. Ha voltatok már itt, ha nem, mindig tud valami újat nyújtani, így egy percig se gondolkozzatok azon, hogy elmentek e. Persze azért az egyetemi bulikat se mellőzzétek, kell egy kis lazítás!

alt text

Tisza part

Romantikus esti borozgatás rég nem látott nemzetközi társkeresőn megismert szerelmeddel a Tisza partján. Talán Szegeden nem is lehet elképzelni romantikusabb randit, mint, hogy a csillagos ég alatt kettesben csodáljátok a természet gyönyörét, a kiszűrődő fényekben pedig egymás szemét!

Széchényi tér

Randira fel! Ne törd tovább a fejed azon, hogy elhívd e társkeresőn talált kiszemelted egy randira. Legyen bármilyen évszak, egy kiadós séta és beszélgetés mindig jó kezdő lépésnek. Írd meg azt az üzenetet, és a Széchényi téren ülve már élőben mesélhettek egymásnak!

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom