Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Soproni Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

Vidéki egyetem révén, a közösség sokkal összetartóbb, és szinte mindenki ismer mindenkit. Talán ez is a varázsa annak, ha nem a fővárosban tanulsz! Így párod is könnyen bevonhatod a közösségi életbe, ha úgy adódik. Például ott az egyetem Sítábora, melyen mindketten részt vehettek, akkor is, ha ő nem hallgató. Téli táj, forralt bor, ti ketten, nem szuper randi ötlet már önmagában? De, ha hazai vizeken maradnátok, az egyetem közvetlen közelében, akkor vár titeket a Diáknapok, ahol temérdek programban vehettek részt.

alt text

Fertődi kastély

Ha szerelmed egy nemzetközi társkeresőn ismerted meg, és ráadásul Sopronba jársz egyetemre, vagy épp ott élsz, ne hagyjátok ki a programok sorai közül a Fertődi kastély meglátogatását! Ez az a hely, ahol a romantika a környezet minden egyes szegletből belétek ivódik, és egy igazán szuper randit tölthettek el kettesben!

Víztorony

Mindig nehéz az első találkozás, ha kiszemeltél valakit a társkeresőn, tudjuk! Írj csak annyit: “Este találkozunk a Víztoronynál!”, és mire feleszmélnél, már elmélyülten csevegtek a közeli kávézok egyikében.

alt text

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom