Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Sopron legromantikusabb randi helyszínei

Azt már tudjátok, hogy randevútokat Sopronban szeretnétek leszervezni, de, hogy azon belül hol is, még nem? Érdemes elolvasni tippjeinket, hogy ne maradjatok le a legjobb helyszínekről!

alt text

Várfalsétány, szerelem a történelem kövein

Már magáért a látványért is érdemes ide ellátogatni, esetleg egybevonni a kirándulást egy randevúval. Káprázatos kilátás vár látok, és, ha szeretitek a várromokat, esetleg azoknak a történetét, akkor biztos, hogy nem kell aggódnotok a kínos csend miatt, mert biztos lesz miről beszélnetek!

Lővérek, a túrázni vágyók paradicsoma

Ha partnereddel aktívan szeretnétek Sopronban tölteni a randevútokat, akkor érdemes a Lővérekben nekiindulni a túrának, garantáltan csodás élményben lesz részetek! Friss levegő, mozgás, és ti ketten. Kell ennél több?

alt text

 

 

alt text

 

A tipikus randi hely: Erzsébet kert

Nincs is annál romantikusabb találka, mint mikor kettesben lassan andalogtok a szabad ég alatt, és kiengedhetitek közösen a fáradt gőzt. Az Erzsébet kert, telis-teli padokkal, melegebb napokon árnyékot adó fákkal, és a szerelmesek zenepavilonja is itt található. Ha ez az első randevútok a társkeresőn frissen megismerkedett kiszemelteddel, garantáltan értékelni fogja a környezetet és a látványt!

 

Tűztorony

A Tűztoronyból esténként lélegzetelállító kilátás nyílik a városra! Ha szerelmeddel rajongtok az éjszakai város fényeiért és egymásért is minimum annyira, akkor ez a ti randi helyszínetek. Itt a párok világgá kürtölhetik szerelmüket, olyan hangosan, hogy az elér a világ minden pontjára!

 

alt text

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt text

 

 

Fertődi kastély

Igaz, Fertőd, nem Sopron, de a közelben található. A Fertődi kastélynál romantikusabb randi helyszínt el sem tudunk képzelni! Hatalmas kert, rózsák, csicsergő madarak. Leheveredni a kert füvén, és élvezni, hogy ketten csak ti vagytok abban a pillanatban. A látvány pedig magáért beszél. Ha nemzetközi társkeresőn ismerkedtél meg pároddal, ezt a helyet semmiképp nem hagyhatja ki Magyarországon!

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom