Regisztráció

Neme
Kit keresel?
Csoporton belül az üzenetküldés ingyenes
Vagy

Semmelweis Egyetem környéki legjobb randi helyszínek és programok

Tavasszal több hallgatói szervezet közös rendezésében tartják a Semmelweis Karnevált, melynek célja, hogy közelebb hozza a magyar, német és angol képzésben tanuló, a világ számos országából érkezett hallgatókat, így itt a tökéletes alkalom arra, hogy nemzetközi társkeresőn megismert párodnak bemutasd egyetemed. Ősszel gólyabált szerveznek, ahatalmas bulin általában több mint ezerötszázan vesznek részt! A Semmelweis Tavaszi Fesztivál programjain oktatók, hallgatók és munkatársak mutatják meg zenei, versmondó és tánc tehetségüket, majd egy gálaműsort tartanak a legjobb produkciókból. Azt hiszem, bőven van miből válogatni, így hát randira fel! Mivel az egyetem karai külön-külön épületekben helyezkednek el a város több pontján, így igyekeztünk mindenkire gondolni, és a te közeledben adni randi helyszín tippeket.

 

alt text

Egészségügyi Közszolgálati-, Fogorvostudományi-, Általános Orvostudományi-, Gyógyszertudományi Kar: Markusovszky tér

A belvárosban nem olyan egyszerű zöldövezetet találni, ahol szünetekben kiszellőztethetik a hallgatók a fejüket kicsit, és mégsem az iskola közvetlen közelében vannak, de ahhoz épp elég közel, hogy a lyukas óra után visszaérjenek. Lepd meg párod azzal, hogy órája végén várod, és elhívod egy rövid randira, aminek keretein belül közösen megebédeltek a Markusovszky téren.

Egészségtudományi Kar: Gutenberg tér

Legyen szó késő tavaszi fesztiválról, vagy egy szürke hétköznapról, a Gutenberg tér mindig aktuális randihelyszín. Így ha kiszemelted a közelben jár egyetemre, nem kell törnöd a fejed merre is induljatok randevúra, írd meg neki a társkeresőn, hogy szívesen elvinnéd valahová suli után, így nem kell tovább tologatnotok az első találkozást!

alt text

 

alt text

 

 

Pető András Kar: Városmajor

Szerencsére a Városmajor közel fekszik az egyetem Pető András Karához, így egy szuper helyszín adott a randitokhoz! Legyen bármilyen évszak, egy parkban andalgós, beszélgetős randi sosem megy ki a divatból. Útra fel, induljon a randi!

 

KÖVESS BENNÜNKET

REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!

Jelentkezz hetente megújuló játékainkra és nyerd meg értékes ajándékainkat!

RÉSZT VESZEK A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN!

alt text

Több, mint egy Társkereső!

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom