Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!
Újraindul nyereményjátékunk - Játssz velünk és nyerj vacsorajegyet!

hírek, akciók

A tavalyi játékról lemaradtál, pedig szerettél volna nyerni? Akkor jó hírünk van, ugyanis játékunk újraindul! A nyeremény ismét egy két főre szóló vacsorajegy, hogy hozzájáruljunk a sikeres első randihoz!

Bővebben
Diplomás társkereső, ahol számít az intelligencia!

társkereső, párkeresés

Gondolkodtál már azon, hogy mitől működőképes egy párkapcsolat? Vitás helyzetek és nézeteltérések a kezdeti rózsaszín köd után bárkik között kialakulhat, ám azok megfelelő kezelése nagymértékben múlik az intelligencián. Ez az a faktor, ami egyébként már az ismerkedés fázisában is fontos szerephez jut. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy olyan személlyel ismerkednek, akiről talán már a kezdetekkor érzik, nem azonos szellemi vagy érzelmi szinten mozog velük. Az oly sokat emlegetett intelligencia ugyan nem végzettséghez köthető, mégis tény, hogy a képzettséggel együtt változhat az, hogy miként viselkedünk társas kapcsolatainkban.

Bővebben
Nő keres férfit: milyen gyakori ez a társkereső oldalakon?

társkereső, párkeresés

Az online társkereső oldalak minden korábbinál kedveltebbek. A komoly szándékkal ismerkedni kívánók éppen úgy szívesen választják ezt a módját a kapcsolatteremtésnek, mint azok, akik rövid távú ismeretségre vágynak. De vajon milyen gyakori, hogy nő keres férfit az ilyen oldalakon? Milyen arányban van jelen a két nem a netes társkeresés kétségkívül hatalmas piacán?

Bővebben
Mitől válik lelki társsá a partner?

párkeresés

Keresed az igazit, de eddigi próbálkozásaid kudarcba fulladtak? Úgy érzed, kevés az, amit korábbi partnereidtől kaptál? A párkapcsolatok napjainkban igen bonyolultan alakulnak, és ember legyen a talpán, aki el tud igazodni a férfi-női viszony sokszínűségét illetően. Mindehhez hozzájönnek még az internetes ismerkedés kínálta lehetőségek, és sokan úgy érezhetik, nem tudják pontosan, melyik platform lenne az ideális a társkereséshez.

Bővebben
Online társkereső Budapest egyedülállói számára

társkereső, párkeresés

Azt gondolhatnánk, hogy a fővárosban akad bőven ismerkedési lehetőség, már csak a számos szórakozóhely és a rendezvények apropóján is. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a zenés-táncos helyek és a beülős vendéglátóhelyek sem mindig biztosítják azt, hogy kialakuljon két ember között valami komolyabb. Tény pedig, hogy sokan kifejezetten a tartós párkapcsolatot keresik. E tekintetben a vidéki nagyvárosokban és a fővárosban élők igényei semmiben sem különböznek. Amiben pedig biztosan egyetértenek az ismerkedni vágyók, az nem más, mint az online társkereső oldalak előnyben részesítése.

Bővebben
5 érv az ismerkedős oldalak mellett

társkereső

A világháló társkeresés kapcsán remek választásnak bizonyul. Egyre többen teszik le mellette a voksot, és bár mellélövések bárkivel kapcsolatban előfordulhatnak, mégis számos pozitív tapasztalat is szól a lehetőség mellett. De vajon miért olyan népszerűek az ismerkedős oldalak? Minek köszönhetik az egyre nagyobb számban megjelenő regisztrációt? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

Bővebben
Miért kedvelik a társkereső nők az online ismerkedést?

társkereső, párkeresés

Az internet napjainkban szó szerint behálózta életünket. Nehezen képzelhetjük el az ügyintézést, a kapcsolattartást vagy akár a munkát anélkül, hogy ne állna rendelkezésünkre a világháló. Hasonlóképp gyakran esik a választás az online lehetőségekre akkor is, ha cél az ismerkedés. A társkereső nők minden korábbinál gyakrabban döntenek az internetes kapcsolatteremtés mellett, hiszen az számos előnnyel bír. Lássuk, melyek ezek!

Bővebben
Miért népszerűek a komoly társkereső oldalak?

társkereső

Az online társkeresésen gondolkozol? Ugyan a világhálón sok rémhír terjeng arról, hogy lehetetlen komoly kapcsolatot kiépíteni ilyen módon, de a tapasztalatok gyakran megcáfolják ezeket.

Bővebben
Társkereső online? Megéri a neten ismerkedni!

társkereső, párkeresés

Mai modern világunkban egyre több időt töltünk az internet előtt. Nem csak szórakozás, kapcsolattartás, vásárlás vagy munka kapcsán történik ez így, hanem az ismerkedés fontos színterévé is lépett elő a világháló.

Bővebben
A diplomás társkereső kitüntetett előnyei

társkereső

A diplomás társkereső nem azt jelenti, hogy egy elit klubról van szó, ahova a belépés csak az egyetemi végzettség bizonyítása mellett lehetséges. Nyilván ez a fajta meghatározás egyfajta komolyságot kíván közvetíteni.

Bővebben
Ha nő keres férfit…

párkeresés

Ha nő keres férfit, akkor ott nincsen félrebeszélés. Amúgy sem célszerű ezen a területen mismásolással élni, mert hamar fény derülhet a színjátszásra.

Bővebben
A lelki társ az igazi!

párkapcsolati pszichológia, párkeresés

A lelki társ több a fizikai vonzalomnál, több a szimpátiánál. Valójában ez jelképezi azt, amit mindenki titkon keres, s reménykedik abban, hogy egyszer majd rátalál.

Bővebben
Megbízható társkereső Budapesten? Hát persze!

társkereső

Az ideális társkereső Budapest területére fókuszál, abban az esetben, ha te ezt így szeretnéd. Ha a fővárosban, vagy annak vonzáskörzetében élsz, és nagyon tartózkodsz a távkapcsolatoktól, akkor nem vitás, hogy neked elsősorban közvetlen környezetedben érdemes keresgélned.

Bővebben
Az ismerkedős oldalak széles spektrumon mozognak

társkereső

Az ismerkedős oldalak ezerfélék lehetnek, kár is lenne általános értelemben beszélni róluk.

Bővebben
Mi jellemzi a társkereső nők közegét?

párkapcsolati pszichológia, társkereső, párkeresés

A társkereső nők sokfélék lehetnek, megannyi céllal, vággyal és stratégiával. Felesleges általánosítani, ez az élet számos területén nem kifizetődő megoldás.

Bővebben
Miről ismerhetőek fel a komoly társkereső oldalak?

társkereső

A komoly társkereső oldalak egyik alapvető ismérve, hogy a tagság szándéka abszolút komoly. Vagyis nem holmi szórakozásról van szó, időtöltésről és ezzel együtt átverésről.

Bővebben
A társkereső online kényelmes és biztonságos választás!

társkereső, párkeresés

Mi történik akkor, ha a társkereső online szolgáltatása mellett döntesz? Néhány kattintással otthonodba varázsolhatod a jelentkezőket úgy, hogy semmilyen, külső, negatív körülménnyel nem kell megküzdened.

Bővebben
A diplomás társkereső az a hely, amire eddig vártál!

társkereső

A diplomás társkereső olyan virtuális tér, ahol pazar körülmények között fedezheted fel életed szerelmét. Ha már számtalan csalódás ért, ha úgy érzed képtelen vagy bízni az internetes oldalakban, akkor nálunk jó helyen jársz. Mi ugyanis biztosítékot adunk a számodra: biztos lehetsz abban, hogy a csalókat elfelejtheted. Hogy hogyan garantáljuk ezt neked? Egyszerűen.

Bővebben
Ha nő keres férfit….

társkereső

Amikor nő keres férfit, akkor a szándék komolysága nagyjából megkérdőjelezhetetlen. A hölgyek lényegesen ritkábban szoktak csapongani, s ráadásul ha így is tesznek, nem az olyan felületeket preferálják ehhez a ténykedéshez, mint amilyen a mi oldalunk. Hiszen nálunk a biztonság olyan alap, amire minden regisztrált tag támaszkodhat. Az ok egyszerű.

Bővebben
Mi kell a lelki társ megtalálásához?

párkapcsolati pszichológia

A lelki társ felfedezése nem olyan egyszerű feladat, mivel ez a pártalálás csúcsa. Az az ember, aki nemcsak fizikumában passzol hozzád, hanem teljes lelkiségében is az életedbe való, felbecsülhetetlen érték. Nem könnyű rátalálni, ám nem is lehetetlen. Sokan az esztendők sodrásában a reményüket elveszítve úgy vélik, hogy nem is létezik az az ember, akit keresnek. Délibáb csupán. Miközben mindenkinek van másik fele, csak éppen az egymásra akadás hamisíthatatlan művészet.

Bővebben
Megbízható társkereső Budapesten? Igen!

társkereső

Ha azt hallod egy mondaton belül, hogy megbízható és társkereső Budapest, akkor mi az első reakciód? Hitetlenkedés vagy fejrázás? Áh ez lehetetlen vállrándítás? Érthető, hogy már kicsit beleuntál abba, hogy mindig falakba rohansz, ha a párod megtalálása a cél, de van remény és ezzel együtt létezik falmentes kiút.

Bővebben
Mit tudnak az átlag feletti ismerkedős oldalak?

társkereső

Azok az ismerkedős oldalak, melyek túlmutatnak a sablonos, klisészerű megoldásokon méltán népszerűek, s a sikerességüket tekintve lekörözhetetlenek. Hogy minek köszönhető ez a szabad szemmel is jól láthatóan felfelé ívelő tendencia? A komolyságnak.

Bővebben
Mit szeretnének a társkereső nők?

párkeresés

A társkereső nők nagyrészt komolyan gondolják a másik felük felkutatását. Nem bolondozásból, szórakozásból, átverésből ülnek le a számítógépük elé, hanem tiszta hittel a szívükben, reménykedve abban, hogy előbb-utóbb kitartó munkájuk gyümölcse megérik.

Bővebben
A komoly társkereső oldalak sikeresek!

társkereső

Hogy mit jelent a sikeresség a komoly társkereső oldalak összefüggésében? Azt, hogy ezek azok a portálok, melyek olyan beszédes statisztikákat képesek felmutatni, amik a hosszú távon eredményes társkeresések számában verhetetlenek. Vagyis ha a feltételek adottak a kutatáshoz, akkor borítékolható a siker.

Bővebben
Társkereső online, kényelmesen? Igen!

társkereső

A társkereső online keretek között maximális komfortot kínál a számodra. Ha kényelmes körülményekre vágysz akkor, amikor éppen belemerülnél a hiányzó másik feled kutatásába, akkor nálunk jó helyen jársz.

Bővebben
Mit kínál a diplomás társkereső?

társkereső

A diplomás társkereső biztonságot és bizonyosságot kínál. Hogy ez pontosan mit jelent? Egyrészt azt, hogy olyan körülmények között vetheted bele magadat az ismerkedés örvénylő tengerébe, hogy semmilyen váratlan fordulattól: zaklatóktól, csalóktól nem kell tartanod.

Bővebben
Ha nő keres férfit, akkor ott nincs mellébeszélés!

társkereső

Amikor nő keres férfit, akkor a képek többnyire nem elegendőek, és a profilban olvasható adatok sem kielégítőek. Konkrét kommunikációra van szükség a két fél között ahhoz, hogy a szimpátia átalakuljon, szorosabbá és előre mutatóbb kapcsolattá váljon. Nyilván felesleges sztereotípiákban gondolkodni.

Bővebben
A lelki társ nem vágyálom, hanem valóság!

társkereső

A lelki társ egyenlő az igazival. Önmagában a testi vonzalom, különösen hosszútávon nem elegendő. Bár óriási közhely, mégis igaz, hogy a fizikum idővel változik, a test öregszik, viszont a lélek örökké fiatal és kívánatos marad. A komoly kapcsolatok ismérve a fókuszáltság, a szív irányította figyelem.

Bővebben
Ha társkereső Budapest, akkor tovább keresgélned nem érdemes!

társkereső

Az optimális társkereső Budapest egyetlen dolgot ígér a számodra: ráakadhatsz a kedvesedre a fővárosban. Ha számodra a távkapcsolat nem játszik, ha a közelség elengedhetetlen, s konkrétan tudod, hogy hol kutatod az igazi másik feled, akkor nálunk a legjobb helyen jársz.

Bővebben
Az ismerkedős oldalak nyitottságra buzdítanak!

párkapcsolati pszichológia, társkereső, párkeresés

Az ismerkedős oldalak célja nyilvánvaló módon a kapcsolatteremtés. Ha úgy érzed eleged van az egyedüllétből, ha arra vágysz, hogy a másik feled melletted legyen, akkor ehhez ki kell nyitnod szíved ajtaját.

Bővebben
Mire vágynak a társkereső nők?

társkereső, párkeresés

A társkereső nők a szívük választottja után epekednek, vagyis keresik lelkük másik felét. Ez evidens. S hogy mi kell ehhez? Egy olyan terület vagy felület, ahol akik összetalálkoznak végül nagy valószínűség szerint egy párt alkotnak.

Bővebben
A komoly társkereső oldalak ismérvei

társkereső

A komoly társkereső oldalak kicsit olyanok manapság, mint a fehér hollók. Ritkák, de olykor találkozhatsz velük. A legjobb hír számodra, hogyha ezeket a sorokat olvasod, akkor éppen ráakadtál a tökéletes alternatívára. De mégis mitől avanzsál egy társkereső tökéletessé, és melyek azok a tulajdonságok, melyek elsőbbséget élveznek akkor, amikor az optimális szolgáltató után kutatsz?

Bővebben
Társkereső online: gyorsan és eredményesen!

társkereső

A társkereső online komfortos világa lehetővé teszi, hogy a számítógéped mögött ülve kitáruljon előtted egy még ismeretlen dimenzió kapuja. A társtalálás manapság nem egyszerű feladat, pláne, ha a rohanással teli hétköznapokat veszed alapul, amikor levegőt venni is alig van ideje, az emberek többségének. Ebben a monoton mókuskerékben nehéz rátalálni a kiútra, s azzal együtt az igazi társra.

Bővebben
Randizzatok zenei fesztiválon!

randi helyszínek

Hermann Hesse irodalmi Nobel-díjas szerző Üveggyöngyjáték című regényét állítja középpontba a Kamara.hu zenei fesztivál november 15. és 18. között a Zeneakadémián - hangzott el az M5 kulturális csatorna hétfői adásában.

Bővebben
Amikor egy diplomás társkeresőn keresztül szeretne ismerkedni…

párkeresés

Nem kicsi az isten állatkertje, csak nem elég magas a kerítés, s ez minden elérhető formában manifesztálódik már évek óta az interneten. Egy tanult, több évet egyetem alatt töltött ember nyilván nem fogja magát jól érezni olyan társaságban, ahol a szellemi ismereteit nem tudja megfelelően érvényesíteni, így gyakran ezek az okos emberek azok, akik magányosan maradnak.

Bővebben
Amikor a nő keres férfit, valójában mi hiányzik az életéből?

párkapcsolati pszichológia, párkeresés

Jó-rossz, szeretet-utálat, csend-hangzavar. Mindennek megvan a maga ellentéte, hiszen tudjuk az elméletet: nincs kanál. Emiatt óhatatlanul hiányoznia kell valaminek, amikor a nő keres férfit, hiszen nem ezt tenné, ha teljesnek érezné magát egyedül.

Bővebben
5 jel, hogy megtaláltad a lelki társadat

párkapcsolati pszichológia

Akinek lelki társa van, az élvezi az élet minden pillanatát, hiszen folyamatosan boldog. Mindig van valaki az életében, akire számíthat, s akivel együtt tudja lebontani azokat a gátakat, melyeket az élet tesz eléjük. Íme 5 dolog, amiből biztosan tudhatod, hogy megtaláltad a lelki társad.

Bővebben
Milyen egy jó társkereső Budapesten?

társkereső

Aki vidékiként jön fel szerencsét próbálni a fővárosba, legyen az munka, továbbtanulás vagy üzleti lehetőség, nagyon jól tudja, hogy itt aztán minden van. A fővárosokban az a jó, hogy itt szinte nincs olyan, hogy ciki.

Bővebben
Miért válnak egyre népszerűbbé az ismerkedős oldalak?

társkereső, párkeresés

Manapság az internetes társkeresők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Most ennek a miértjeire keretünk válaszokat.

Bővebben
Vallomás a szerelemről címmel jelenik meg Müller Péter új könyve

hírek

Vallomás a szerelemről címmel jelenik meg Müller Péter író új könyve, amelyben a József Attila-díjas szerző saját élményein keresztül járja körbe a szerelem misztériumát.

Bővebben
Miért olyan nehéz a harmincas társkereső nők élete?

Amíg huszonéves egy nő, nem nagyon aggódik a külseje miatt, hiszen a fiatalságából fakadó feszes bőrt, ráncoktól mentes arcvonásokat és a könnyed életmódot természetesnek veszi. Viszont amint eléri a harmincadik életévét, már kezdenek látszódni azok a fránya kis szarkalábak a szem körül, s a narancsbőr is itt-ott megjelenik.

Bővebben
Komoly társkereső oldalak

társkereső

Biztosan Te is találkoztál már a neten gagyi társkereső oldallal, ami gyakorlatilag semmit nem nyújt a felhasználóknak egy minimalista felületen kívül. Nincs lehetőség üzeneteket küldeni, ha gond van a rendszerrel, nem tudsz hova fordulni tanácsért, s mivel ezek általában ingyenesek, még nem is nagyon van jogod panaszkodni.

Bővebben
A Zeneakadémián és a Pesti Vigadóban is elindítják bérleteiket a Nemzeti Filharmonikusok

hírek

A Zeneakadémián csütörtökön, a Pesti Vigadóban pénteken indítják el a Nemzeti Filharmonikusok bérleteiket a 2018/2019-es évadban.

Bővebben
Társkereső online - haladj a korral!

társkereső

Mennyire biztonságos? Sok nő fél egy kicsit az online társkereséstől, hiszen ha sikerült is az első randi előtt néhány üzenetet váltani vagy telefonon csevegni egy kicsit, attól még nem lehet senki sem 100% biztos abban, hogy minden rendben lesz.

Bővebben
Kultúra-művészet-fesztivál

randi helyszínek

Pénteken kezdődik a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál

Bővebben
Több mint 1600 program a Múzeumok Őszi Fesztiválján

randi helyszínek

Több mint 1600 program, kiállítások, túrák és interaktív programok várják a közönséget országszerte a Múzeumok Őszi Fesztiválján október 1. és november 11. között.

Bővebben
4 tipp, hogyan menekülj el egy szörnyű randiról

randi

Nagyjából a kamaszkor végére már majdnem mindenki részt vett élete első randiján. Vannak, akik azóta is az első szerelmükkel vannak, de a legtöbben egynél jóval több első randit szerveznek le életük során. Ha szerencsénk van, ezek az első randik jól sikerülnek, megvan az összhang, akár kapcsolat is kialakulhat. Mégis van néha olyan eset, amikor nem épp olyan a randi partnerünk, amilyennek elképzeltük, vagy mutatta magát, ilyenkor érdemes rövidre zárni a találkozót. Mutatunk 4 lehetőséget a gyors lezáráshoz.

Bővebben
4 randitipp őszre

Bár a nappalok és az éjszakák már hűvösebbre fordultak, még korán van ahhoz, hogy teljesen begubózzunk a lakásba. Az ősznek megvan a maga sajátos bája, amit mindenképp érdemes kihasználni. Hoztunk néhány tippet, hogy lehet a legjobban kihasználni az utolsó meleg, napsütéses napokat.

Bővebben
Hasznos trükkök internetes társkereséshez

társkereső

Még csak most vágtál bele az internetes párkeresésbe, és fogalmad sincs az alapvető szabályokról, vagy már hosszú ideje próbálkozol sikertelenül, és segítségre van szükséged? Fogadd meg tippjeinket, hogy közelebb kerülj az életre szóló szerelemhez!

Bővebben
Az első szerelem hatása a kapcsolatainkra

párkapcsolati pszichológia

Van egy mondás, miszerint az első szerelem mindig örökké tart, és mindig véget ér. Ami biztos, hogy az első szerelem mindenki életében meghatározó.

Bővebben
5 dolog, amit tehetsz a kapcsolat ellaposodása ellen

párkapcsolati pszichológia

A hosszútávú kapcsolatokban gyakran előfordul, hogy a felek eltávolodnak egymástól, már nem figyelnek a másikra, vagy önmagukra úgy, mint a kapcsolat elején, és egy idő után azt veszik észre, hogy észrevétlenül eltűntek a kapcsolatból. Most hoztunk 5 ötletet, ami segít kicsit felélénkíteni az egymás iránt érzett szerelmet és szeretetet.

Bővebben
5 jel, hogy még nem vagy túl az exeden

párkapcsolati pszichológia

A szakítás legtöbbször egy átgondolt, nehezen meghozott döntés eredménye. Ilyenkor általában mindkét félnek időbe telik a továbblépés, különösen, ha a kapcsolat sok évig tartott.Vannak azonban egyértelmű jelek, amik arra utalnak, hogy még nem sikerült túl lenned a szakításotokon.

Bővebben
4 jel, hogy készen álltok az összeköltözésre

párkapcsolati pszichológia

Egy idő után minden párkapcsolatban felmerül az összeköltözés kérdése. Ez azonban nagyon összetett és komoly lépés, amit érdemes alaposan átgondolni. Összeszedtünk 4 olyan dolgot, amitől egészen biztosak lehettek abban, hogy a kapcsolatotok megérett az együttlakásra.

Bővebben
3 bók, amit mindkét nem szívesen hall

párkapcsolati pszichológia

Általában tudjuk, hogy a nők nagyon szeretik a bókokat. Persze, kinek ne esne jól egy-két kedves szó egy hosszú nap után. Azonban arról kevesebb szó esik, hogy a férfiak ugyanúgy szeretik, ha az általuk szeretett nő megdicséri őket. Most összeszedtünk néhány mondatot, ami mindkét fél számára sokat jelent.

Bővebben
Meddig tart a nyári szerelem?

párkapcsolati pszichológia

Az a tény, hogy nyáron az emberek szabadabbnak érzik magukat, és könnyebben ismerkednek, nem meglepő. A napsütés és a jó idő antidepresszáns hatású, ilyenkor mindenki nyaral, kiszabadul a mindennapi körforgásából és készen áll a flörtölésre, ismerkedésre. De vajon a nyári kalandok meddig tarthatnak?

Bővebben
5 tipp a különleges második randiért

randi helyszínek

Ha az első randin már túl vagytok, és nem szeretnétek a másodikon kínos csendeket, érdemes valami szokatlant csinálni. Az első randin általában a legfontosabb témakörök már érintve vannak, így egy következő vacsora beszélgetése hamar kimerülhet. Ilyenkor jól jön, ha valami különlegesebbet találtok ki. Ennek több előnye is lehet: egyrészt a kiszemelted értékelni fogja, hogy nem egy unalmas, sablonos ötlettel álltál elő, amire valószínűleg több időt szántál. Másrészt így jobban megismerheted a másik valódi oldalát, és különlegesebb élmények fognak hozzá kötni.

Bővebben
5 dolog, amit soha ne mondj egy nőnek

párkapcsolati pszichológia

Legutóbb sorra vettük azokat a mondatokat, amiket egy férfi sem szeret hallani, most pedig azokat szedtük össze, amiktől a nők borulnak ki. Ha úgy érzed, Te is szeretnél zökkenőmentes napokat, éveket a kapcsolatodban, fogadd meg a tanácsainkat.

Bővebben
Ezeket soha ne mondd egy férfinak!

párkapcsolati pszichológia

Bár az erősebbik nem képviselői általában határozottnak, erősnek és magabiztosnak tűnnek, mégis egy-egy óvatlanul kicsúszott mondattal könnyedén beletaposhatunk a lelkükbe. Ha nem szeretnéd szerelmedet pillanatok alatt megsérteni, az alábbi mondatok soha ne hagyják el a szádat!

Bővebben
3 tipp, hogy elkerüld a nyaralás alatti vitákat

párkapcsolati pszichológia

Végre betoppant a nyár, és szerelmeddel már lázasan tervezitek az első közös nyaralásotok helyszínét és időpontját? Egy kérdés azonban ott motoszkál a fejedben: még sosem töltöttetek el ennyi időt egymás társaságában, mi lesz, ha óriási perpatvar kerekedik a romantikusnak indult utazásból? Fogadjátok meg tippjeinket, és nem kell attól félnetek, hogy negatív élményekkel tértek haza!

Bővebben
Szakíts, ha bírsz

párkapcsolati pszichológia

Nem minden párkapcsolat tart örökké, még a Nilsay online társkereső oldalon egymásra talált pároké sem. Ha úgy érzitek nem megy, sajnos szakítani kell.

Bővebben
Randi tippek: pénztárcához szabva

randi

Sikerült elhívni a kiszemeltet randira? Gratulálunk! :) Most jöhet a következő lépés: hova menjetek? Itt nem csak a helyszín és a konkrét program kiválasztása lehet a probléma, hanem maga az eseményre szánt költségkeret is határt tud szabni a lehetőségeknek. Egyet se félj, mi adunk tippeket minden pénztárcához szabva!

Bővebben
Hogyan viseljük a szingli létet?

párkapcsolati pszichológia

Mindenki életében van hosszabb, rövidebb időszak, mikor nincs párkapcsolatban. Ilyenkor sokan kétségbeesnek, és elveszettnek érzik magukat. Ám erre senkinek sincsen oka, hisz szükség van egy kis én időre, ezt pedig ilyenkor tudjuk megadni magunknak. Tegyétek el a papírzsebkendőtöket és a sírós filmeket, és élvezzétek, hogy egyedül vagytok egy kis időre!

Bővebben
Mennyire számít egy kapcsolatban a közös érdeklődés?

párkeresés

A Nilsay nemzetközi társkereső oldalon használhatjátok a csoportok funkciót, amely által érdeklődési körötök szerint ismerkedhettek. Ez miért fontos számotokra? Az nem tényszerű, hogy jó kapcsolat csak hasonló érdeklődésűek között működhet, de nagyobb az esély rá. A továbbiakban erről olvashattok.

Bővebben
A randi hely kiválasztása

randi helyszínek

Ha már megtaláltad a nagy Őt az társkereső oldalunkon keresztül, vagy még keresgélsz, de jól jönne pár tipp a randi helyszín választásával kapcsolatban, akkor ez a cikk hasznos lehet.

Bővebben
Növeljük esélyeidet a szerelemre!

hírek

Te tudtad, hogy a hasonló érdeklődésű emberek közt 67%-kal nagyobb az esély, hogy komoly és hosszú távú párkapcsolat alakul ki? Te miért nem próbálod ki, hogy igaz-e az állítás?

Bővebben
A nyereményjáték újraindul!

hírek

Kedvetlenül vetted tudomásul, hogy lemaradtál márciusi nyereményjátékunkról? Vagy épp szomorú vagy amiatt, hogy nem te lettél az egyik szerencsés nyertes? Akkor jó hírünk van számodra!

Bővebben
Hogy szuperül sikerüljön az első randi

randi

Az első randik előtt mindig hatalmas az izgalom, főleg ha még nem találkoztunk a másik féllel, és csak a társkereső volt a közös fórum. Mi most hoztunk nektek 3 tippet, amivel megelőzhetitek a kínos csendet, csalódásokat, és örömmel térhettek haza a kellemes randevú után.

Bővebben
Húsvéti szokások

Eljött a Húsvét, lányok szaladjatok, fiúk elő a szódával és a kölnikkel, kezdődik a locsolás! De miért is locsolkodunk? Mit ünneplünk húsvét alkalmával? Milyen egyéb szokásaink vannak még? Ezekre mind választ adunk!

Bővebben
Mikor növünk fel egy komoly kapcsolathoz?

párkapcsolati pszichológia

Sokan tizenéves koruk elején randizni kezdenek, járnak valakivel, otthon pedig csak azt kérdezik: “Mit jelent az, hogy jártok?” És lényegében te sem tudod rá a konkrét választ. Természetesen ebben a korban is létrejöhetnek erős érzelmek, akár szerelem is kialakulhat, csak az ember még épp ebben az időszakban ismerkedik a világgal, és a tini szerelem könnyen a múlt homályába vész.

Bővebben
Nyereményjáték a FYRKLÖVERN-el!

hírek

Itt a lehetőség, hogyha eddig még nem tetted meg, hogy az ismerkedés mellett most beszállj a nyereményjátékunkba is, mely során egy tablet-tel gazdagodhatsz! Nincs más dolgod, mint szavazni a három csodálatos FYRKLÖVERN étkészlet egyikére, és máris a játékunk részesei vagy.

Bővebben
Hibák, melyeket ne kövess el egy új kapcsolat elején

párkapcsolati pszichológia

Kinek ne lenne ismerős az új párkapcsolat elején agyunkat elhomályosító rózsaszín köd? Az ismerkedés kezdeti szakaszában gyakran hozunk könnyelmű és megfontolatlan döntéseket, melyeket később -szégyen, nem szégyen- meg is bánunk. Ne hagyd, hogy a szerelem teljesen átvegye életed felett az irányítást, inkább olvasd el tippjeinket!

Bővebben
5 tuti téma első randihoz

randi

Túl vagytok a társkeresés első akadályain, de a neheze még most jön. Miről beszélgessetek az első randin? Korábban már írtunk arról, hogy mik azok a tabutémák, melyeket mindenképp kerülni kell az első randi alkalmával. Szerencsére most sem hagyunk Titeket szuper trükkök, tanácsok nélkül, így elhoztuk számotokra azt az 5 bevált beszélgetőtémát, melyekkel elkerülhető a kínos csend és melyekkel (majdnem) biztos a második találkozó!

Bővebben
Csatlakozz egy csoporthoz, és nyerj egy két fős vacsorát!

hírek

A 2018-as évet egy újdonság bevezetésével indítottuk: megjelentek oldalunkon a párkereső csoportok, ahol a hasonló érdeklődésű felhasználók ingyenesen használhatják egymás közt a különböző funkciókat, illetve ingyenesen küldhetnek üzenetet egymásnak. Ha eddig még nem csatlakoztál semelyik csoporthoz, adunk egy plusz okot, amiért most megéri!

Bővebben
Jelek, hogy túl vagy az exeden

párkeresés

Nem vagy biztos benne, hogy túl vagy az exeden? Nehéz ezt eldönteni, mert aki az életed része volt, mindig is érzéseket fog kiváltani belőled, az helyzetfüggő, hogy pozitívat vagy negatívat. Az alábbi jelekből viszont megtudhatod, hogy készen állsz-e továbblépni!

Bővebben
Hogyan tartsuk fenn a távkapcsolatot?

párkapcsolati pszichológia

Ne féljetek belevágni egy távkapcsolatba, az online társkeresés által a világ bármelyik pontján megtalálhatod életed párját, a szerelem határtalan. Mindenki természetesen felteszi magának a kérdést, hogy: „Mégis, hogy fog ez működni, ha Ő nincs itt?”. Ezért hoztunk 5 tippet, mellyel bebizonyítjuk, hogyha a szerelem lángol, akkor minden megoldható!

Bővebben
Valentin napi programok

randi

Mindegy, hol és mikor, vagy épp kivel töltöd a Valentin napot, a lényeg, hogy minden, amit teszel aznap, az szíved mélyéről fakadjon. Ne aggódj azon, hogy amit megterveztél, amit ajándéknak vettél tökéletes lesz-e, mert messze nem az a lényeg, hanem az együtt töltött idő szépsége! Ettől függetlenül adunk néhány tippet, amivel a cseresznyét rakhatsz az ünnep tetejére!

Bővebben
Hozd létre csoportod 5 lépésben!

hírek

Korábbi cikkünkben olvashattatok róla, hogy létrejött egy új funkció a társkereső oldalunkon: a csoportok. Most már Ti magatok is hozhattok létre csoportot, melynek témáját ti szabjátok meg! Hoztunk egy gyorstalpalót a csoportok létrehozásához, lépésről lépésre láthatjátok, és olvashatjátok, hogy pontosan, hogy is működik a dolog. Csoportkészítésre fel!

Bővebben
Csatlakozz egy csoporthoz!

hírek

Régi társkeresőink már biztosan megszokhatták, hogy újra és újra igyekszünk előrukkolni olyan újdonságokkal, melyek nem csak megkönnyítik, de izgalmassá is teszik oldalunkon a társkeresést. 2017-ben már bevezettük az ingyenes üzenetküldést és a matricákat oldalunkra, ám újabb bejelentenivalónk van: mostantól megérkeztek a csoportok!

Bővebben
Létezik szerelem első látásra?

párkeresés

Ez egy olyan kérdés, amely minden embert foglalkoztat, és néha saját magunk sem tudjuk eldönteni, hogy tapasztaltuk-e már, vagy sem, vagy hogy megtörténhet-e egyáltalán. Temérdek kutatás bizonyítja létezését, vagy épp ennek ellenkezőjét. Na de akkor mégis mi az igazság?

Bővebben
Téli randiprogramok

randi helyszínek

Bár télen az időjárás miatt kevesebb lehetőségünk van kinti programok szervezésére, így sem kell a kanapén heverészve töltenetek az évnek ezt az időszakát! Hoztunk nektek pár nagyszerű randiprogramot, mellyel feldobhatjátok a szürke hétköznapokat.

Bővebben
Legkedveltebb Facebook postok december

hírek

Mint tavaly már megszokhattátok, minden hónapban jelentkezünk a legkedveltebb Facebook postokkal, és ez 2018-ban sem változik! Ha kíváncsi vagy, decemberben mely postok voltak a legnépszerűbbek, ez a cikk Neked szól!

Bővebben
Így ne tedd tönkre a párkapcsolatodat!

párkapcsolati pszichológia

Legyen szó csupán pár hónapja lángoló szerelemről, vagy hosszú évek óta tartó, kisebb nagyobb hullámvölgyekkel tarkított párkapcsolatról, vannak bizonyos kapcsolatgyilkos szokások, melyeket inkább felejts el, ha nem akarsz lapátra kerülni!

Bővebben
Szilveszteri szerelmi babonák

párkapcsolati pszichológia

Mindenki tudja, hogy újév másnapján a lencse gazdagságot hoz az elkövetkező évben, míg nem szabad csirkét enni, mivel az kikaparja a szerencsénket. Na de mi a helyzet a szerelemmel? Melyek a legnépszerűbb szerelmi mágiák, babonák? Te kipróbálnád valamelyiket?

Bővebben
Hogyan éld túl az első közös karácsonyt?

párkapcsolati pszichológia

Új szerelmeddel minden tökéletesen alakul, ám hirtelen hidegzuhanyként ér a felismerés: mindjárt itt a karácsony, és tiszteleted kell tenned a családi ünnepi vacsorán? Milyen kellemetlen szituációkra számíthatsz, és hogyan védheted ki ezeket? Mi segítünk!

Bővebben
Az 5 legbizarrabb randi trend 2017-ben

randi

Az idei év sem szűkölködött a rosszabbnál rosszabb és furcsábbnál furcsább randi szokásokban. Kíváncsi vagy a legnépszerűbb, ám legszívtelenebb randi trendekre? Akkor ez a cikk Neked szól!

Bővebben
Probléma a nagy korkülönbség?

párkapcsolati pszichológia

A szerelem nem ismer határokat - tartja a mondás. De ez vajon csak az országhatárokra nézve igaz, vagy akár egy jelentősebb korkülönbség esetén is érvényes lehet? Utánajártunk, hogy mik azok a legfontosabb szempontok, amiket figyelembe kell venned akkor, mikor belevágsz egy párkapcsolatba egy akár több évtizeddel idősebb hölggyel vagy úriemberrel.

Bővebben
Legkedveltebb Facebook postok november

hírek

Romantikus szerelmes idézetek, vicces GIF-ek, hasznos randitippek, menő randihelyszínek, érdekes blogcikkek, megfontolandó párkapcsolati tanácsok? A Nilsay Facebook oldalán ezt mind megtalálod! November hónapban ezeket csekkoltátok a legtöbben.

Bővebben
Hogyan legyél igazi úriember?

randi

Bár sok férfi megfeledkezik az alapvető illemszabályokról randevúk során, a gyengébbik nem számára mégis jól esnek az apró, udvarias gesztusok, hiszen így érzik csak igazán, hogy számítanak! Nézzük, milyen szabályokat kövess ahhoz, hogy igazi gavallérként hódíthasd meg szíved hölgyét!

Bővebben
Milyen a tökéletes ajándék?

randi

Gondban vagy, hogy a kedvesedet milyen ajándékkal lepd meg? Nem probléma, segítünk a döntésben!

Bővebben
Tedd személyesebbé az üzenetküldést!- Ingyen társkeresési funkció

hírek

Az idei ősz számunkra a megújulás időszaka. Az üzenetküldés ingyenessé válásáról már írtunk, most viszont egy újabb meglepetést hoztunk Nektek, amely még könnyebbé és izgalmasabbá teszi az ismerkedést, ingyenes társkeresést.

Bővebben
Üzenetküldés ingyen? Mostantól ez is lehetséges!

hírek

Aktív tagsággal rendelkezel párkereső oldalunkon, és számos vonzó személlyel próbáltad felvenni a kapcsolatot, de az esetek nagy részében leveled válasz nélkül maradt? Esetleg te vagy az, aki nem rendelkezel tagsággal, és szomorúan állapítottad meg, hogy amíg nem vásárolsz tagságot, addig nem tudsz válaszolni a kapott romantikus üzenetekre?

Bővebben
Tabutémák első randin- Párkeresés: 1. lépés

randi

Az első találkozó alkalmával igyekszünk a lehető legjobb színben feltüntetni magunkat. De ne felejtkezzünk meg arról, hogy ez nem csak a legcsinosabb ruhánk kiválasztását, vagy hajunk belövését jelenti! Bizony vannak olyan beszédtémák, melyet rutinos társkeresők az első randin inkább nem boncolgatnak, ha még a jövőben is szeretnének találkozni randipartnerükkel.

Bővebben
Legkedveltebb Facebook postok október

hírek

Kíváncsi vagy, mely partner keresőknek szóló postok pörögtek ebben a hónapban a legjobban Facebook oldalunkon? Akkor ez a cikk Neked szól!

Bővebben
Csetikett, avagy a csetelés alapszabályai

társkereső

Életünk során már szinte elkerülhetetlen a csetelés, legyen szó munkáról, barátokkal történő csevegésről vagy új partnerrel történő ismerkedésről a társkereső oldalakon. Ám sokan nem veszik figyelembe, hogy ennek a kommunikációs formának is megvannak a maga szabályai. Nézzük, hogy milyen szabályokat tartsatok be ahhoz, hogy igazi csetprofik legyetek, és könnyebb legyen a partnerkeresés!

Bővebben
Őszi randiprogramok

randi helyszínek

Ősszel sem szeretnétek izgalmas, szórakoztató, vagy romantikus randiprogramok nélkül maradni? Hagyjátok el a társkereső online felületét bátran, és próbáljátok ki tippjeinket! Töltsetek el egy szuper napot együtt!

Bővebben
Ki fizessen?

randi

Fesztelen beszélgetés, önfeledt nevetés, romantikus pillanatok, partnerkeresés sikeresen átültetve az offline világba - egy ideális első randevú jellemzői. Egészen addig a pontig, amíg a pincér meg nem jelenik a számát lóbálva, ekkor ugyanis bekövetkezik a pánik: a nők elbizonytalanodva tekintgetnek hol a pincérre, hol a randipartnerükre, míg a férfiak kétségbeesetten figyelik a hölgyek reakcióit. Úgy bizony, elérkezett a fizetés pillanata, ezzel együtt pedig a kérdés: ki fizessen ismerkedés során?

Bővebben
Kedvenc Facebook postok szeptemberben

hírek

Ahogy már minden hónapban megszokhattátok, most is elhoztuk Nektek azokat a Facebook postokat, amely a legnagyobb népszerűségnek örvendtek az elmúlt hónapban a partnerkereséshez. Neked melyik volt a kedvenced? Melyik volt a leghasznosabb párkereséshez?

Bővebben
Flörtölés 6 ismertetőjele

párkeresés

Úgy érzed, hogy nem beszéled a flört nyelvét? Sokszor képtelen vagy eldönteni, hogy az a vonzó hölgy vagy úr komolyan érdeklődik irántad, vagy csak szimplán kedves személy? Teljesen össze vagy zavarodva a randik során? Ha az alábbi jeleket veszed észre, egyértelműen állíthatjuk: bizony flörtöltek veled!

Bővebben
Nyereményjáték

hírek

Ha rendszeresen követtek minket a közösségi oldalakon, akkor biztosan tudjátok, hogy augusztusban nyereményjátékot hirdettünk. A nyereményjátékunkon azon felhasználók vehettek részt, akik augusztus 1. és 31. között regisztráltak az oldalra.

Bővebben
A közösségi média káros hatásai

párkapcsolati pszichológia

A közösségi média életünk nélkülözhetetlen része, korunk legnagyobb találmánya, ugyanakkor legnagyobb fegyvere is. Nézzük, hogy milyen negatív következményei lehetnek a párkapcsolatokra nézve.

Bővebben
Kezdeményezhet a nő?

társkereső

Pár évtizeddel ezelőtt az elfogadott álláspont az volt, hogy minden esetben a férfinak kell kezdeményeznie, ha kapcsolatot szeretne kialakítani a nővel. Az online társkeresők virágkorában azonban egyre jobban felborulnak a hagyományos ismerkedési szabályok, és ma már gyakran a nők teszik meg az első lépést ahelyett, hogy a férfiak közeledésére várnának.

Bővebben
Friendzone-Hogyan kerülj ki belőle?

párkeresés

A friendzone, azaz barátzóna sokak számára ismerős lehet: az a jelenség, amikor két barát közül az egyik elkezd többet érezni a másik iránt, az illető viszont nem viszonozza, vagy csak nem veszi észre. Kellemetlen, kínos, vagy éppen ijesztően fájdalmas szituáció ez, amiből nehéz győztesen kikerülni. Ha mégis meg szeretnéd próbálni a (majdnem) lehetetlent, olvasd el tippjeinket, melyeket betartva remélhetőleg kitalálsz a barátzóna útvesztőjéből, és rád talál a szerelem!

Bővebben
Hogyan kezeld az elutasítást?

párkeresés

Végre megtaláltad azt az embert, akivel el tudnál képzelni egy komoly, hosszú távú kapcsolatot, és olyan boldog vagy, hogy akár madarat lehetne fogatni veled. Ekkor viszont -mint derült égből villámcsapás- a másik közli, hogy nem szeretne folytatást. Az elutasítás bizony sosem könnyű, így hoztunk Nektek pár tippet, melyeket betartva könnyebben túlélhetitek ezt a nehéz és fájdalmas helyzetet.

Bővebben
Legkedveltebb Facebook postok augusztusban

hírek

Ha eddig még nem követtetek minket Facebookon, érdemes elkezdeni! Hogy miért? Mert így biztosan nem fogtok lemaradni hasznos randitippjeinkről, izgalmas partner kereső programajánlóinkról, nyereményjátékainkról és elgondolkodtató pozitív idézeteinkről! Augusztus hónapban ezek voltak a legnépszerűbb párkereső posztok.

Bővebben
Nem kell tartani az internetes társkereséstől

társkereső

Az Internet segítségével ma már nem is lehetne könnyebb az ismerkedés: számos ingyenes társkereső oldalon válogathatunk a különböző jelöltek közül. Sajnos sokan még mindig félnek belevágni, hiszen veszélyesnek, kockázatosnak és megbízhatatlannak találják az ismerkedés ezen formáját. Összegyűjtöttük Nektek az internetes társkeresők leggyakoribb félelmeit, és megpróbáljuk eloszlatni a legjellemzőbb tévhiteket.

Bővebben
Íratlan szabályok első randira

randi

Az első találkozást mindig lázas készülődés és idegeskedés előzi meg. Ha felvettük a legelőnyösebb ruhadarabjainkat és a hajunk is tökéletesen áll, még mindig van ok az aggodalomra: hogyan viselkedjünk, mit szabad mondanunk, mit nem… Most összegyűjtöttünk pár alapvető szabályt, melyet betartva nagyobb esélyünk lesz a második randira!

Bővebben
5 jel, hogy nem ő az igazi

párkapcsolati pszichológia

Megismerkedtél egy igazán attraktív, kedves, aranyos nővel, vagy egy vonzó, sármos, vicces férfival. Minden tökéletesnek tűnik, de valahogy mégsem teljesen az… Ha az alábbi jeleket észrevetted, itt az ideje bevallanod magadnak: tulajdonképpen nem is vagy annyira oda a másikért.

Bővebben
A legkedveltebb Facebook postok júliusban

hírek

Miért kövessétek a legjobb társkeresőt, azaz minket Facebookon? Mert így biztosan nem maradtok le a legújabb híreinkről, a társkereső online újításairól, új funkciókról, a legmenőbb randitippjeinkről és a leghasznosabb párkapcsolati tanácsainkról!  Július hónapban ezeket a postokat szerettétek a legtöbben.

Bővebben
A tökéletes első levél

társkereső

Internetes partnerkeresésbe kezdtél, és találtál egy rokonszenves felhasználót, akiről szeretnél többet megtudni? Épp nekiállnál, hogy megfogalmazd a első üzenetedet, de elhagyott az ihlet? Mi segítünk Neked, hogy irományod vonzó legyen, és ne maradjon válasz nélkül!

Bővebben
Nyereményjáték

hírek

Miért éri meg augusztusban regisztrálni az oldalunkra? Mert a hihetetlenül egyszerű és gyors regisztrációt követően részt vehettek legújabb nyereményjátékunkban, és talán te lehetsz az egyik értékes Lenovo tablet új gazdája!

Bővebben
Fotó feltöltése

hírek

Mind tudjuk, hogy egy jó minőségű fénykép többet mond ezer szónál. Szeretnéd megkönnyíteni az internetes társkeresést azzal, hogy fotót töltesz fel magadról, de eddig nem voltál biztos benne, hogyan is kell? Akkor Neked szól ez a cikk.

Bővebben
Random Friday

akciók

Nilsay felhasználók, figyelem! Újabb meglepetéssel szeretnénk kedveskedni Nektek. Most megéri minket követni Facebookon, Instagrammon és Twitteren, mert indul a Random Friday

Bővebben
Legkedveltebb Facebook postok júniusban

hírek

Kövessetek minket Facebookon is, hogy le ne maradjatok a társkereső online újításairól, új funkciókról, játékokról, érdekességekről, randitippjeinkről!

Bővebben
Ha fuccsba ment az első randi, jár a második esély?

randi

Biztosan belefutottatok már abba a helyzetbe, mikor izgatottan vártátok az első randit egy számotokra fontos személlyel, de a kellemes este és romantikus pillanatok helyett csupán a kínos feszengés és az akadozó beszélgetés keserű emlékével kellett távoznotok. Felmerülhet a kérdés: ha csalódás volt az első randi, érdemes esélyt adni egy második találkozónak, vagy inkább szépen csendben felejtsük el az egészet?

Bővebben
Küldj szimpátiát - INGYEN társkeresés közben!

hírek

Már biztosan tudjátok, hogy oldalunkon számos hasznos és izgalmas funkciót találhattok. Folyamatosan arra törekszünk, hogy az oldal felhasználóbarát legyen, így újabb változtatást szeretnénk bevezetni.

Bővebben
5 tipp a vonzó adatlaphoz

társkereső

Biztosan tudjátok, hogy az internetes társkeresés alapja egy igényes, egyedi és ellenállhatatlan adatlap kialakítása, hiszen így nagyobb eséllyel kaptok üzeneteket az adott társkereső oldal felhasználóitól. Na de mitől is lesz jó egy adatlap? Összegyűjtöttünk Nektek 5 olyan alapszabályt, melyeket betartva közelebb kerülhettek az igaz szerelemhez!

Bővebben
Hallottál már a ghostingról?

párkapcsolati pszichológia

Épp ismerkedsz valakivel, folyamatosan üzenetet írtok egymásnak, állandósultak a telefonhívások, esetleg pár találkozáson is átestetek már? Aztán hirtelen mintha köddé vált volna, nem ír vissza, nem veszi fel a telefont, és lehetetlen elérni? Akkor sajnos rossz hírünk van: te is a ghosting „áldozata” lettél.

Bővebben
Kell ajándékot vinni az első randira?

randi

Első randi előtt állsz, és szeretnéd valamilyen aprósággal meglepni a másikat? Cikkünkkel segítséget szeretnénk nyújtani Nektek, melyek azok az ajándékok, amelyekkel kedves meglepetést okozhatsz a másik félnek anélkül, hogy kellemetlen szituációba kevernéd magad.

Bővebben
Nyári randitippek

randi helyszínek

Épp az ismerkedés fázisában tartotok, és többre vágytok a hagyományos kávé-vacsora-mozi háromszögnél? Esetleg pároddal már régóta együtt vagytok, de szeretnéd lenyűgözni Őt valami újdonsággal? Adunk Nektek néhány izgalmas randi tippet, hogy ez a nyár se teljen felejthetetlen és emlékezetes délutánok, esték nélkül!

Bővebben
Legkedveltebb Facebook postok májusban

hírek

Miért kövessétek a legjobb társkeresőt Facebookon? Többek közt informálódhattok az oldal legújabb funkcióiról, számos hasznos randitippel lehettek gazdagabbak, valamint programajánlóink segítségével nem okoz fejtörést az első randi helyszíne sem! Május hónapban ezeket szerettétek a legjobban. :)

Bővebben
500 kredit most 50% kedvezménnyel

akciók

Már minden kedves felhasználónk tudja, hogy az oldal hasznos és extra funkciói akkor válnak elérhetővé, ha előbb megvásárolja valamelyik kreditcsomagunkat. Ha épp kreditvásárláson gondolkozol, akkor van egy jó hírünk számodra! Ha most megvásárolod 500 kredites csomagunkat 50% kedvezményt adunk.

Bővebben
Mindent a fesztiválszerelemről

párkeresés

Nemsokára megérkezik a tomboló hőség és az igazi nyár, amely egyben a fesztiválidőszak beköszöntét is jelenti. Ki ne élte volna át már, hogy kedvencének koncertjén egyszer csak szembetalálkozik egy szégyellős mosollyal és kedves szempárral, és hirtelen a koncert már nem is tűnik olyan fontosnak? Na, ugye!

Bővebben
Legkedveltebb Facebook postok áprilisban

hírek

Megéri követni minket a Facebookon is, hiszen számos olyan alapszabályt ismerhetsz meg ami elengedhetetlen része a sikeres párkapcsolathoz. Íme a négy legkedveltebb bejegyzés áprilisban. :)

Bővebben
A Nilsay új funkciója- Te láttad már?

hírek

Van jobb beszélgetésindító gesztus, mint egy kedves születésnapi köszöntés? Szerintünk nincs!

Bővebben
Nilsay kisokos- társkeresés lépésről lépésre

párkeresés

Szeretnél belevágni az online randizásba? Rátaláltál a Nilsay-re, de még nem tudod pontosan, hogyan is használd az ingyenes társkeresési funkciókat? Ezzel a kis összeállítással szeretnénk segíteni, hogy könnyedén és gyorsan megtaláld a párod!

Bővebben
Évek óta randizgatsz, de senki nem fog meg igazán?

párkeresés

Több éve már annak, hogy találkozgatsz másokkal, de valahogy senki nem fog meg? Nem érted, hogy miért? Íme 5 hasznos tanács.

Bővebben
Sorsoltunk

hírek

Megvan a Nilsay téli játékának nyertese.

Bővebben
Vár az első randi!

randi helyszínek

Nem is olyan könnyű megtalálni az ideális helyszínt egy első randihoz. Most összegyűjtöttük Neked az 5 legjobbat!

Bővebben
Tudod mit nyújt Neked a Nilsay alkalmazása?

randi

Nyisd ki a szemed, mert nem fogsz neki hinni. Gyakorlatilag mindent megtalálsz benne, amit Nilsay weboldala kínál. Az összes megszokott és izgalmas funkciót használhatod helytől függetlenül.

Bővebben
Miből tudod, hogy működni fog a párkapcsolat?

párkapcsolati pszichológia

Nem is olyan egyszerű ezt eldönteni elsőre. Pedig vannak jelek, amiből sejtheted, hogy az ismerkedés fázisából tovább tudtok-e lépni egy harmonikus párkapcsolat felé. Íme az a hat alap, amire mindenképp szükséged van, ahhoz, hogy jól működjön egy kapcsolat.

Bővebben
A Nilsay sikerének titka

társkereső

Tudod, hogy mitől működik hatékonyan a Nilsay társkereső módszere? Az alábbi cikkből megtudhatod.

Bővebben
Itt az új Nilsay reklám

hírek

Már elérhető legújabb reklámunk.

Bővebben
Így készült a Nilsay reklám

hírek

Mi a közös a magyar Miss Universe-ben és a Nilsay-ben? Az alábbi cikkből megtudhatod!

Bővebben
Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom