Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Vár az első randi!

randi helyszínek

Nem is olyan könnyű megtalálni az ideális helyszínt egy első randihoz. Most összegyűjtöttük Neked az 5 legjobbat!

Nem is olyan könnyű megtalálni az ideális helyszínt egy első randihoz. Most összegyűjtöttük Neked az 5 legjobbat!

Sokan aranyszabálynak tartják az első randira, hogy érdemes olyan helyet választani, ahol mind a ketten szabadok tudtok lenni, de ha bármi miatt úgy érzed indulnál, nem köt oda senki.
Íme hát néhány klassz első randis hely téli időszakra.

1. Egy pohár forralt bor a karácsonyi vásárban

Tuti megoldás lehet, ha valakivel elsőször találkozol személyesen, mert ötvözi a kedélyes beszélgetésekhez szükséges ellazulást, valamint megadja azt a szabadságot, hogy a sétát akkor hagyod abba, amikor csak szeretnéd.
Így garantáltan kellemesen és fesztelenül tudtok csevegni, miközben a forralt bor attól is megóv, hogy teljesen átfagyjatok!

2.  Közös korcsolyázás

Vagy tudsz korizni, vagy nem. Bármelyik tábort is erősítsd egy biztos a korizás mindig jó móka. Akár lenyűgözöd a másikat a tudásoddal, akár segítségre szorulsz garantáltan jól fogtok szórakozni.

3. Séta a természetben

Nincs is szebb, mint egy nagy sétát tenni a deres tájban, akár a Normafánál, végül pedig megállni egy forró teára vagy egy jó rétesre. 
Garantáltan különleges első randi.

4. Séta a kivilágított belvárosban

Lépten, nyomon csodás adventi esti fényekkel találkozhatsz a városban. Érdemes kicsit hagyni, hogy elvarázsoljon. Igazán szép díszlet lehet ez, és ha nagyon jól sikerül a randi, még egy első csók is belefér. Ha pedig már nagyon fáztok, biztos találtok valamelyik sarkon egy remek forralt borozót, vagy melegítő édességet.

5. Irány a magas!

Bárhol járj is a világban bőven találhatsz olyan helyeket, ahonnan szép panoráma nyílik a városra. Legyen nappal, vagy este mindig lenyűgöző a látvány. Fedezzétek fel együtt az ismert épületeket a távolban. Ha pedig este mentek, a fények igazán látványossá teszik a kilátást.

Keress partnert a téli első randira most a Nilsay magyar társkeresővel!

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom