Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Valentin napi programok

randi

Mindegy, hol és mikor, vagy épp kivel töltöd a Valentin napot, a lényeg, hogy minden, amit teszel aznap, az szíved mélyéről fakadjon. Ne aggódj azon, hogy amit megterveztél, amit ajándéknak vettél tökéletes lesz-e, mert messze nem az a lényeg, hanem az együtt töltött idő szépsége! Ettől függetlenül adunk néhány tippet, amivel a cseresznyét rakhatsz az ünnep tetejére!


Valentin- napi randi

Nosztalgiázzatok

Vegyétek elő kedvenc fényképeiteket, emlékezzetek vissza az első találkozásra. Lehetőleg csak a jó emlékekre gondoljatok vissza, maximum csak azokra a rosszakra, amik már megszépültek. Meghitten, égősorokkal borított szobában, kettesben az egyik legjobb program véleményünk szerint!


Színház randi

Régen volt alkalmatok arra, hogy szépen kiöltözzetek, úgy nézzetek egymásra, hogy “Huh, na ez igen!”? Egy színházi látogatás mindig különleges élmény, gyönyörű épületek díszes termei megadják az alap hangulatot. Válasszatok ki egy nektek tetsző darabot, és azt az estét szenteljétek csakis kizárólag egymásra!


Piknik otthon: közös főzés

Mikor volt utoljára arra alkalmatok, hogy nyugodtan közösen főzzetek otthon valami finomat? Valentin nap alkalmából álljatok meg egy kicsit, és vásároljatok be együtt, főzzétek meg kedvenc ételeteket (lehet szívecske alakú virslis rántottától szívecskés sütikig menni, kérdés mennyire szeretitek a giccset). Akár egy házi pikniket is megtervezhettek, ahol plédet rakva a földre, szépen megterítetek, beszélgettek, és a háttérben hangulatos, romantikus zene szól.


Valentin-napi sütés-főzés randi

Esti korizás


Ha már téli program, akkor korizás, és miért is ne lehetne idén a Valentin nap alkalmából, végre önfeledten csúszkálni egy kicsit? Ha jobban preferáljátok az aktív programokat, mindenképp hasonló programot válasszatok. Ha maradtok a korinál, egy forralt bor társaságában megpihenve, még a romantikázásra is jut időtök!


Városi túra két keréken


Mindig úgy érezzük, hogy ismerjük városunk minden egyes szegletét. Ám, ha kinyitjuk a szemünket, ezer és ezer újdonság várhat ránk. Nem az otthonülő típusú pár vagytok? Akkor Valentin napján sem érdemes a négy fal között ünnepelnetek! Reménykedjünk, hogy kellemes időt hoz a szerelmesek ünnepe, de így is, úgy is kalandos délutánban lesz részetek!


Valentin-napi randi program

Most már van miből válogatnotok, ne görcsöljetek rajta mi hogy lesz, a lényeg továbbra is az, hogy: együtt legyetek! Valentin napra fel!


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom