Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Téli randiprogramok

randi helyszínek

Bár télen az időjárás miatt kevesebb lehetőségünk van kinti programok szervezésére, így sem kell a kanapén heverészve töltenetek az évnek ezt az időszakát! Hoztunk nektek pár nagyszerű randiprogramot, mellyel feldobhatjátok a szürke hétköznapokat.

Korcsolyázás


Ha ti sem szerettek télen a négy fal között ülni, öltözzetek fel melegen, és irány a koripálya! Az sem baj, ha nem vagytok profi korcsolyázók, hiszen így még nagyobb szórakozást fog jelenteni a program mindkettőtöknek! Ha pedig nagyon átfagynátok, egy pohár forró tea vagy forralt bor csodákra képes.

Itt szuper korcsolyapályák közül mazsolázhattok.

Közös főzőcskézés

Ha viszont túl zord az időjárás ahhoz, hogy kinti randit szervezzetek, de mégsem akarjátok az egész hétvégét filmezéssel tölteni, akkor ragadjatok fakanalat! Nem csak egy csomó finom falat fog kikerülni a kezetek közül, de közben jókat beszélgethettek.Főzőcskézős randi

Fürdők

Télen a mínuszokban elképzelni sem tudunk jobb randi programot, mint órákig áztatni magunkat a forró vízben.

Fővárosunk híres a szebbnél szebb gyógy- és termálfürdőiről, miért is ne látogatnátok meg őket együtt? Ha nem tudjátok, melyiket érdemes választani, itt egy kis segítség.

Séta a hóesésben

Bár sajnos az utóbbi telek során nem volt jellemző a nagy havazás, ha mégis kegyes lesz az időjárás, ki ne hagyjatok egy jó kis sétát a természetben! Keressetek egy kevésbé forgalmas területet, így még romantikusabb lesz a randi!Randi a hóban

Utazás

Ha menthetetlenül fázósak vagytok, és nem győztek meg az eddig felsorolt programok, már csak egyetlen ötletünk maradt: vegyetek célba egy távoli, egzotikus országot, ahol most is tombol a nyár, és kapcsolódjatok ki a tengerparton!


Randi a tengerparton


https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom