Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Társkereső online - haladj a korral!

társkereső

Mennyire biztonságos? Sok nő fél egy kicsit az online társkereséstől, hiszen ha sikerült is az első randi előtt néhány üzenetet váltani vagy telefonon csevegni egy kicsit, attól még nem lehet senki sem 100% biztos abban, hogy minden rendben lesz.

Ezeket a “szabályokat” tartsd be:

● Nyilvános helyre beszéljétek meg a randit.

● Szólj az ismerőseidnek, hogy hova mész.

● Beszélj meg egy jó barátoddal egy időpontot, hogy mikor hívjon fel a randi alatt, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e.

● Ne ülj be a kocsijába, használj tömegközlekedést, vagy a saját autódat, úton odafelé és visszafelé is.

● Próbálj meg nem becsiccsenteni az első randi alkalmával.

● Ügyelj az italodra, nehogy bele tudjanak valamit keverni.

A társkereső online egy nagyon jó ötlet, hiszen rengeteg embernek nincs egyszerűen ideje rendesen szocializálódni, mert a többség például építgeti a karrierjét, túlórázik, vagy a munkája miatt sokat utazik.Természetesen mindenki fel tud tölteni magáról szétphotoshoppolt képeket, hátha így nagyobb szerencséje lesz, s persze hazudni is lehet. De azért a többség, aki tényleg szeretne párt találni magának, nem fog ilyet csinálni, hiszen nem sok értelme lenne. A valóságban úgyis minden ki fog egyszer derülni.

A társkereső online így lehet egy picit lutri is, hiszen nem biztos, hogy az első alkalommal, vagy akár a tizedik alkalommal sikerül megtalálni életünk szerelmét, így ugyanúgy, mint a valóságban, itt is időt kell arra áldozni, hogy valakit egy kicsit megismerjünk, s eldöntsük, hogy szeretnénk-e ha az életünk része lenne valamilyen formában, vagy nem.A társkereső online egyaránt alkalmas párkeresésre, de rengeteg baráti kapcsolat is kialakulhat, hiszen nem feltétlenül kell “lehúzni a rolót”, ha nincs meg a kémia a két fél között. Szoros barátság attól még kialakulhat, mely szintén aranyat ér, ha ápoljuk a kapcsolatokat.

Regisztrálj még ma a Nilsay online társkereső rendszerébe, hogy több országból is tudj embereket megismerni, s ezzel még nagyobb esélyed legyen arra, hogy megtaláld az igazit, vagy új barátokat szerezz.


www.nilsay.com


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom