Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Társkereső online: gyorsan és eredményesen!

társkereső

A társkereső online komfortos világa lehetővé teszi, hogy a számítógéped mögött ülve kitáruljon előtted egy még ismeretlen dimenzió kapuja. A társtalálás manapság nem egyszerű feladat, pláne, ha a rohanással teli hétköznapokat veszed alapul, amikor levegőt venni is alig van ideje, az emberek többségének. Ebben a monoton mókuskerékben nehéz rátalálni a kiútra, s azzal együtt az igazi társra.

Ahhoz, hogy rendszerünkben megjelenjen a hirdetésed, néhány alapvető adatot kikerülhetetlenül meg kell adnod. A nevedre, születési idődre vonatkozó információkon kívül a jelenlegi lakhelyed és magasságod releváns, első körben. A mentést követően már aktiválódik is a profilod. A regisztráció teljes egészében díjmentes az oldalon, de ahhoz, hogy a társad utáni kutatás még könnyebbé váljon szükséges lehet néhány, fizetős funkció. A tagság tehát díjköteles, ám egy hétig ezt is ingyenesen élvezheted, amennyiben megosztod oldalunkat a facebookos ismerőseiddel, hogy ők is esélyt kaphassanak a sikeres társkeresésre.A hatékonyságodat egyértelműen növelheted az aktív tagsággal, mely lehetővé teszi az azonnali üzenetváltást, vagyis a kapcsolatfelvételt, ezen kívül más, kényelmi szolgáltatások is a rendelkezésedre állhatnak ebben az esetben.

A profilodon belül tíz képet is feltölthetsz magadról, ami óriási előny, ugyanis így jobban megismerhetnek a szimpátiádat keresők.

Ha az aktív tagság megvásárlása elgondolkodtatott, akkor érdemes végig nézned a lehetséges kreditcsomagokat, melyek könnyebbé tehetik a döntésedet, hála variálhatóságuknak. Azt a variánst preferálhatod, amelyik a szívednek kedves, s amelyik a legtöbbet nyújtja számodra.A társkereső online nem rejti el előled ideális másik feledet!

A partner ajánló és az ideális társ szolgáltatás roppantul egyszerűen működik. Az adatlapodon megadott információk szerint rendszerünk kilistázza azokat a tagokat, akik megfelelnek az elvárásaidnak, így gyakorlatilag egy szívhez szóló listát kaphatsz kézhez, ahol már csak válogatnod kell az esélyes jelentkezők közül. De, ha téged a szabad keresés hoz lázba, akkor ezt is megteheted a részletes keresés segítségével, ahol megannyi kritérium bejelölésével szűkítheted a szemed elé táruló kört.


www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom