Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Tabutémák első randin- Párkeresés: 1. lépés

randi

Az első találkozó alkalmával igyekszünk a lehető legjobb színben feltüntetni magunkat. De ne felejtkezzünk meg arról, hogy ez nem csak a legcsinosabb ruhánk kiválasztását, vagy hajunk belövését jelenti! Bizony vannak olyan beszédtémák, melyet rutinos társkeresők az első randin inkább nem boncolgatnak, ha még a jövőben is szeretnének találkozni randipartnerükkel.


első randis tabutémák

1.Az ex

A tiltólista első helyén nem meglepő módon a volt párkapcsolatok állnak. Gondolj bele, ha feldobod ezt a témát, abból sehogy sem kerülhetsz ki győztesen, még akkor sem, ha rutinos partner kereső vagy már! Egyrészt, ha órák hosszat taglalod a volt szerelmed kimagasló szakácsképességeit vagy fergeteges humorát, a potenciális partnered úgy érezheti, hogy még nem sikerült lezárnod ezt a fejezetet az életedben. Ha pedig vég nélkül ócsárlod, felmerül benne a kérdés, hogy vajon róla is így fogsz beszélni a jövőbeli randik, párkeresések alkalmával?


2. Azok a piszkos anyagiak

Talán ezt sem kell különösebben elmagyaráznunk. Biztos, hogy egy olyan emberrel szeretnéd a pénzügyi gondjaidat megbeszélni, akit esetleg csak pár hete ismersz, és lehet, hogy többet nem fogsz vele találkozni? Na, ugye.


a pénz tabutéma első randin

3. Önsajnálat

A savanyú, negatív embereket senki sem szereti, kiváltképpen ha épp egy randin találjuk szembe magunkat egy ilyen partnerrel. Lehet, hogy nem vagy elégedett az alakoddal, vagy kívánnivalót hagy maga után a házimunkához tanúsított hozzáállásod, de első találkán inkább hanyagold ezeket a témákat. Állásinterjún sem rögtön a negatív tulajdonságokkal kezdesz!


4. Gyerekvállalással kapcsolatos tervek

Lehet, hogy már évek óta keresed a társad, akivel közös otthont teremthetsz és akivel családot alapíthatsz, de az első találkozón inkább kerüld ezt a témát! Túl rámenősnek, és kétségbeesettnek tűnhetsz a másik szemében, így az könnyen menekülőre foghatja, amit pedig nem szeretnél, ugye?


ne hozd fel a családalapítást első randin

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom