Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Szilveszteri szerelmi babonák

párkapcsolati pszichológia

Mindenki tudja, hogy újév másnapján a lencse gazdagságot hoz az elkövetkező évben, míg nem szabad csirkét enni, mivel az kikaparja a szerencsénket. Na de mi a helyzet a szerelemmel? Melyek a legnépszerűbb szerelmi mágiák, babonák? Te kipróbálnád valamelyiket?

Éjféli csók


Sokak által ismert népi hiedelem, hogy szilveszter éjfélkor a szerelmeseknek illik csókot váltani egymás között. Hogy miért? Mert így állítólag egész éven át tartó boldogságra és romantikára számíthatnak!


Társkeresés

Egy kis pezsgőlöttyintés

Ennél is biztosabbra akartok menni? Fogjatok egy pohár pezsgőt, és közösen borítsatok ki egy keveset belőle a padlóra! Ha ezt betartjátok, szintén tovább erősíthetitek a szerelmeteket a következő évre nézve.


Pezsgő

Gombócfőzés a szerelemért

Akkor sem kell elkeseredned, ha az idei évben elkerült a szerelem, ugyanis egy egyszerű praktikával elérheted, hogy jövőre te is boldog párkapcsolatban élhess. Végy egy adag gombócot, amelybe cetliket teszel, rajtuk gyakori női vagy férfinevekkel. Amelyik gombóc elsőként feljön a víz tetejére főzéskor, az tartalmazza a jövendőbeli partnered nevét.


Maradva a főzésnél…


Régi szokás volt, hogy a nők egy szem mandulát főztek a lencsefőzelékbe, és az a lány, aki ebéd közben megtalálta ezt, az elkövetkező év során férjhez ment.


Ne veszekedjetek!

Nem csak szilveszterkor, de az új év első napján is figyelnetek kell arra, hogy mit tesztek. Ilyenkor inkább kerüljétek a hangos veszekedést és ajtócsapkodást, ugyanis a hiedelmek szerint veszekedéssel, konfrontálódással, nehézségekkel teli év fog rátok várni!


Családi dráma

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom