Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Szakíts, ha bírsz

párkapcsolati pszichológia

Nem minden párkapcsolat tart örökké, még a Nilsay online társkereső oldalon egymásra talált pároké sem. Ha úgy érzitek nem megy, sajnos szakítani kell.

Ha még megér egy próbát…


Ha úgy érzed, hogy még menteni lehet a menthetőt, akkor ülj le pároddal szemben, és őszintén beszéljetek érzéseitekről. Ha nem egy nagy vita állt kettőtök közé, csak egyszerűen eltávolodtatok egymástól, még meg lehet próbálni megjavítani a kapcsolatotokat. Persze ehhez szükséges, hogy mindketten tenni is akarjatok érte, időt és energiát nem spórolva. Szervezzetek magatoknak közös programot, egy gyertyafényes randi, páros masszázs, romantikus séta például kiváló megoldás.

Szakítás helyett randi


Ha már halottnak a csók…


Ha megbocsáthatatlan probléma van köztetek, vagy kibékíthetetlen ellentét, máshol keresnéd a boldogságot, vagy egyszerűen csak elfáradtál, és magányra vágysz, akkor a legjobb, ha minél előbb véget vetsz a kapcsolatnak. Ezzel nem csak saját boldogságodat segíted elő, hanem párodat is megkíméled a felesleges időhúzástól.


Oké, szakítsunk, de hogyan?


Akármennyire is elmúltak az érzelmek, emlékeztesd magad arra, hogy egykor szerelmes voltál ebbe az emberbe, és megérdemel annyit, hogy tisztességes módon szakíts vele. Ha az alábbi tippjeinket követed, akkor tiszta lelkiismerettel fordulhatsz egy új élet felé:


  • Szemtől szembe szakítani a legnehezebb, de a legegyenesebb és legérettebb út is. Hívd el volt szerelmedet egy semleges helyszínre, ahol viszonylag kevesebben vannak. Ne alázd meg azzal, hogy nagy tömegben, sok ember előtt szakítasz vele, hiszen lehet, hogy ő még mindig érez irántad, és szavaid mérhetetlen fájdalmat okoznak számára.

  • Telefon, SMS, Facebook üzenet, e-mail: határozottan tiltólistás módjai a szakításnak. Neked jól esne fordított helyzetben?

  • Légy őszinte! Felejtsd el a kamudumákat. A “Te jobbat érdemelsz” és “Most nincs időm egy párkapcsolatra” szövegeket mindenki ismeri, és mindenki tudja, hogy ennél szánalmasabb indokok nincsenenek. Ha elmúlt a szerelem, csak mondd ki, ha úgy érzed, túlságosan különböző utakon jártok, mondd ki, ha egy harmadik fél miatt történik, bármilyen fájdalmas, mondd ki!

  • Csak akkor szakíts, ha biztos vagy benne, hogy ez az egyetlen út ahhoz, hogy boldogabb legyél! A szakítás után visszarohanni volt párunkhoz azzal, hogy mekkorát tévedtünk, elég kegyetlen viselkedés. Ha nem vagy 100%-ig biztos a szakításban, inkább üljetek le beszélgetni, lehet, hogy meg tudjátok oldani a problémát!Randi helyett szakítás

Mindegy, melyik utat választod, a problémák megoldását, vagy a másik elengedését, az a cél, hogy boldogabb legyél. Mindkét iránynak megvannak a maga nehézségei, de azt nézd, hogy hosszú távon melyik fog boldogabbá tenni. Így nem hibázhatsz.

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom