Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Randi tippek: pénztárcához szabva

randi

Sikerült elhívni a kiszemeltet randira? Gratulálunk! :) Most jöhet a következő lépés: hova menjetek? Itt nem csak a helyszín és a konkrét program kiválasztása lehet a probléma, hanem maga az eseményre szánt költségkeret is határt tud szabni a lehetőségeknek. Egyet se félj, mi adunk tippeket minden pénztárcához szabva!Sajnos nincs sok pénzem…mi legyen?

Ne csüggedj, rengeteg tippet tudunk neked adni ebben a helyzetben is. A nyár szerencsére ilyen szempontból is nagyon jól jön: egy csomó szabadtéri program vár!

Menjetek el sétálni egy parkba, esetleg ha van tó a közelben, az még jobb. Vihettek magatokkal egy kis piknik kosarat is mindenféle finomsággal: olcsóbb is, mintha elmennétek egy étterembe, és elég hangulatos is tud lenni.

Ha sportos típusok vagytok, az utat a parkba megtehetitek biciklivel is!

Unalmasnak találod a parkos témát? Lehet ezt egyedibbé is tenni: menjetek el randipartnereddel az ő kedvenc helyére a városon belül. Ez egy kicsit egyedibb megoldás, ezáltal is jobban megismered a másikat, többet megtudsz róla. Esetleg vehettek egy fagyit vagy egy kávét is, az mindenkinek belefér. :)Szolid randi


Van egy kis pénzem az alkalomra

Ha szeretnétek kimenni a szabadba, ebben az esetben is jó ötlet ellátogatni egy közeli tóhoz. A legtöbb helyen van lehetőség csónakot is bérelni, ez is egy szuper, kreatív ötlet.

Ha éhesek vagytok, vegyetek például egy jó hamburgert egy utcai árustól, egy hűsítő limonádé kíséretében.

Elmehettek egy kertmoziba is, nyáron szerencsére egyre több településen van ilyen lehetőség.Randi  a szabadban


Valami többet szeretnék, belefér a keretembe

Vacsora terv, de valami extrábbra vágysz? Menjetek el enni egy hajóra. A finom ételek mellett még csodás látványban is részetek lesz.

Menjetek el színházba! Ki ne nézne meg egy jó színdarabot? Randira válasszatok valami vidám témájú előadást. Öltözzetek fel csinosan és irány a páholy.

Természetesen az, hogy megengedhetsz magadnak többet is, nem jelenti azt, hogy alá kéne becsülni egy kis romantikus séta varázsát.


Gyertyafényes randi


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom