Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Probléma a nagy korkülönbség?

párkapcsolati pszichológia

A szerelem nem ismer határokat - tartja a mondás. De ez vajon csak az országhatárokra nézve igaz, vagy akár egy jelentősebb korkülönbség esetén is érvényes lehet? Utánajártunk, hogy mik azok a legfontosabb szempontok, amiket figyelembe kell venned akkor, mikor belevágsz egy párkapcsolatba egy akár több évtizeddel idősebb hölggyel vagy úriemberrel.

“Biztos csak a pénz miatt vagy vele!”

Ha nyíltan felvállaljátok idősebb szerelmeddel, hogy együtt vagytok, 99%, hogy fejedhez fogják vágni a fenti mondatot. Oly elképzelhetetlen lenne, hogy két embert az őszinte szerelem tartja össze, és nem különböző hátsó szándékok? Sok ember számára sajnos igen.“Ez csak egy kis fellángolás, pár hónap, és úgyis vége lesz”

Honnan lehet ezt előre tudni? Amennyiben az illető nem jósként keresi a kenyerét, fogalma sincs arról, meddig tarthat a kapcsolatotok. Egyébként pedig tegye fel a kezét az, aki úgy vág bele egy párkapcsolatba, hogy pontos terve van arra vonatkozólag, meddig is szeretne párjával együtt maradni....

“Hiszed a lányod/fiad lehetne!”

De nem az. Pont.

“Mi lesz így a családalapítással?!”

Ez azért már egy komplikáltabb kérdés. Míg az idősebb férfi- fiatalabb nő esetében talán kevésbé jelent problémát egy gyerkőc érkezése, addig egy 30 feletti nő és egy huszonéves férfi esetében akár válóok is lehet a gyermekvállalással kapcsolatos ellentétes vélemény.
De mit tegyek?

Miért foglalkoznál ismerősök, ismeretlenek véleményével akkor, ha a saját boldogságodról van szó? Ne figyelj a rosszmájú kritikákra és a kéretlen “jó tanácsokra”, ha úgy érzed, hogy talán ő lehet az, aki valóra váltja minden álmod, bátran lépj!

A szerelem az szerelem. Korkülönbségtől függetlenül.https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom