Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Őszi randiprogramok

randi helyszínek

Ősszel sem szeretnétek izgalmas, szórakoztató, vagy romantikus randiprogramok nélkül maradni? Hagyjátok el a társkereső online felületét bátran, és próbáljátok ki tippjeinket! Töltsetek el egy szuper napot együtt!

Túra a természetben


Bár véget ért a nyár, nem kell egyből a lakásba húzódnotok jövő tavaszig! Számos olyan szabadtéri program van ősszel is, ahol jól érezhetitek magatokat kettesben. Ha pároddal nagy természetjárók vagytok, öltözzetek fel melegen, készítsetek be forró teát vagy forralt bort, és kiránduljatok el a legközelebbi erdőbe, tóhoz vagy kilátóhoz! Nincs is kellemesebb hétvégi program, mint szerelmünk kezét szorongatva gyönyörködni a színpompás őszi tájban egy finom ital társaságában.


őszi kirándulós randi a természetben

Közös tökfaragás

A közös tökfaragás akkor is remek mulatság, ha semelyikőtök sem rajong különösebben a Halloweenért. Keressetek egy méretes tököt, egy kést és kezdődjön az alkotás! Készítsetek minél extrémebb, viccesebb vagy kreatívabb mintát a tök arcára, de persze az sem baj, ha mindketten kétbalkezesek vagytok, a lényeg az, hogy jól szórakozzatok!


Kiállítás


Mindketten odavagytok a művészetekért? Párod éppúgy érdeklődik a festészet, fotózás vagy szobrászat iránt, mint te? Lesz egy különleges kiállítás a közelben, melyet szívesen megnéznél? Akkor nincs más dolgod, mint elhívni kedvesedet! Később megvitathatjátok a látottakat, ezáltal pedig közelebb kerülhettek egymáshoz.kiállítás mint őszi randiprogram

Teaház

Ha az időjárás nem engedi a szabadtéri programot, akkor sem kell kétségbe esnetek! Ha kimozdulnátok otthonról, akkor keressetek egy hangulatos teaházat a közelben, így egy ízletes forró csoki vagy bögre gőzölgő tea mellett kényelmesen elbeszélgethettek.őszi randiprogram a teaházban

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom