Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Növeljük esélyeidet a szerelemre!

hírek

Te tudtad, hogy a hasonló érdeklődésű emberek közt 67%-kal nagyobb az esély, hogy komoly és hosszú távú párkapcsolat alakul ki? Te miért nem próbálod ki, hogy igaz-e az állítás?

Korábban már összegyűjtöttük, hogy miért érdemes valamilyen csoporthoz csatlakozni . Ha ez még nem volt elég meggyőző számotokra, akkor most hoztunk nektek egy kis meglepetést: ismét újabb funkciót vezettünk be!


Ha kedved támad böngészni a felhasználók között, láthatod, hogy bizonyos tagok neve mellett egy zöld pöttyel találkozhatsz. Joggal felmerül benned a kérdés: ez micsoda?Magyar társkereső tagok

Ne aggódj, nem romlott el a monitorod, csupán ezzel a zöld pöttyel jelezzük, hogy mindketten ugyanazon csoport, vagy csoportok tagjai vagytok.

Ha rákattintasz a profiljára, akkor pedig azt is láthatod, hogy pontosan melyik csoport a kapocs kettőtök között. 


Nemzetközi társkereső - Csoportok


Így sokkal könnyebb lesz az ismerkedés, hiszen nem kell órákig agyalni a tökéletes első levélen . Csupán dobj be valamilyen kérdést az adott csoporttémával kapcsolatban, és már indulhat is az ismerkedés! Sőt, ez az újítás abban is segíthet, hogy az első randi helyszíne telitalálat legyen!


https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom