Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Nilsay kisokos- társkeresés lépésről lépésre

párkeresés

Szeretnél belevágni az online randizásba? Rátaláltál a Nilsay-re, de még nem tudod pontosan, hogyan is használd az ingyenes társkeresési funkciókat? Ezzel a kis összeállítással szeretnénk segíteni, hogy könnyedén és gyorsan megtaláld a párod!


Mindennek az alapja: a regisztráció
Nálunk a regisztráció villámgyors és hihetetlenül egyszerű. Ehhez igénybe veheted Facebook profilodat, viszont akkor sem kell kétségbe esned, ha nem rendelkezel Facebook adatlappal. Néhány információ megadása után kapni fogsz egy e-mailt, melyre rákattintva aktiválhatod fiókodat, és elkezdődhet a profilod kitöltése.

 

Nilsay ingyenes társkereső regisztráció


Kreditvásárlás és tagság aktiválása
Első alkalommal ne lepődj meg, ha a „nincs érvényes tagságod” üzenet jelenik meg, hiszen ezen könnyedén változtathatsz, ha rákattintasz a Kredit fülre.

Különböző kreditcsomagok közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. Ha tagságodat aktiváltad, a megvásárolt krediteket kedved szerint oszthatod fel a különböző funkciók között.

 


Mindezzel megvagy?

Ezután csak annyit kell tenned, hogy a Hirdetések fülre kattintva beállítod a fő keresési szempontokat, és indulhat is az ismerkedés!

 

Nilsay online társkereső kreditcsomagok


Megosztani ér!
Csupán egy Facebook megosztásért első alkalommal 10 kredit jár ajándékba? Igen, jól látod, nálunk ez is lehetséges!

 

Nilsay-t a telefonodra is!
Miért is hasznos letölteni az applikációt? Mert gyakorlatilag mindent megtalálsz benne, amit a partnerkereső oldalon! Sőt, ha bekapcsolod a helymeghatározás funkciót, rögtön láthatod, hogy kik használják az alkalmazást a közeledben. Ismerkedj a Nilsay legjobb társkereső oldalon keresztül a városban, utazás, vásárlás közben- hiszen ki tudja, mikor talál rád az Igazi!

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom