Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Nem kell tartani az internetes társkereséstől

társkereső

Az Internet segítségével ma már nem is lehetne könnyebb az ismerkedés: számos ingyenes társkereső oldalon válogathatunk a különböző jelöltek közül. Sajnos sokan még mindig félnek belevágni, hiszen veszélyesnek, kockázatosnak és megbízhatatlannak találják az ismerkedés ezen formáját. Összegyűjtöttük Nektek az internetes társkeresők leggyakoribb félelmeit, és megpróbáljuk eloszlatni a legjellemzőbb tévhiteket.


okok, amiért nem kell félned a nilsay-en a társkereséstől

Szélhámosokba futok bele

Az egyik leggyakoribb félelem, hogy hazugok, csalók hálójába keveredünk, akik merőben mást állítanak magukról, mint ami a valóság. Természetesen nem állítjuk azt, hogy a társkereső oldalakon csak és kizárólag becsületes emberekkel fogsz kapcsolatba kerülni, de a való életben sincs ez másképp. Ahhoz, hogy elkerüld a csalódásokat, mindenképpen szükséged lesz egy jó adag emberismeretre. Ne állj naivan az emberekhez, és ne higgy el mindent azonnal!

Hamis profilokat találok

Sajnos sok felhasználó nem meri felvállalni a valódi arcát, ezért kamu profilok és kitalált személyiségek mögé rejtőznek. Ezt a problémát úgy tudod kiküszöbölni, hogy olyan megbízható és biztonságos randi oldalakra regisztrálsz, ahol szűrik a felhasználókat, és törlik a kamu profilokat.


egy ok, hogy miért nem kell félned az internetes társkereséstől a nilsay-nél

Zaklatás áldozata leszek

Ki ne hallott volna már az internetes zaklatás bármilyen formájáról? Bántó levelek, sértegetések, esetleg fenyegetések… Ne aggódj, ez ellen is van megoldás! Számos oldalon letilthatod az adott felhasználót, extrém esetben pedig az oldal üzemeltetőihez fordulva véget vethetsz a zavaró üzeneteknek.

Visszaélnek az adataimmal

A legtöbb internetes oldalon vigyáznak a felhasználók biztonságára, így nem muszáj személyes információkat megjeleníteniük az adatlapjaikon. Üzenet váltások során sem muszáj azonnal kitárulkoznod: a teljes nevedet, lakcímedet, telefonszámodat csak akkor add meg, ha a másik elég megbízhatónak tűnik (akár várhatsz vele a személyes találkozóig is).okok a nilsay-től, hogy miért nem kell félni az internetes társkereséstől

Összességében…

A legfontosabb tanács, amit érdemes megfogadnod, ha beleveted magad az online randizásba: mindig legyél óvatos. Ha úgy érzed, nem stimmel valami beszélgetőtársaddal, bármikor ignorálhatod. Ezen kívül ne felejtsd el, hogy az internetes társkeresésnek számos előnye van, és ne hagyd, hogy a dolog hátulütői elvegyék a kedvedet az ismerkedéstől! Hiszen sosem tudhatod, mikor találod meg az Igazit!


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom