Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Miért válnak egyre népszerűbbé az ismerkedős oldalak?

társkereső, párkeresés

Manapság az internetes társkeresők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Most ennek a miértjeire keretünk válaszokat.

Rohanunk

Most, hogy már a farzsebünkbe belefér az egész internet, vele a világ teljes pereputtya, gyakran még vécére menni sincs rendesen időnk.Rohanunk egyik meetingről át a másikra, mellette szorgosan építjük saját kis álmainkat, melyek álmatlan éjszakákat okoznak, az elmaradt alvás pedig még az életünket is megrövidíti.

Utazunk, alig vagyunk otthon, szinte csak aludni járunk haza. Azt se tudjuk, ki a szomszédunk, nem voltunk a sarki közértben már 3 hónapja, mert egyik reptérről a másikra rohanunk, miközben szervezzük saját jövőnket is.

Az ismerkedős oldalak így lerövidítik azt az időt, amit ismerkedéssel töltenénk. Kényelmes, gyors és egyszerű.


Antiszociálisak, introvertáltak vagy feszengős típusok vagyunk

A nagy rohanásban pedig elfelejtjük az élet apróságait, csak elhaladunk egymás mellett, észre sem vesszük az emberséget, mert mindenki a telefonját bújja, és hú de szocializálódik.

De üzenetet írni mindig is sokkal könnyebb volt, mint a valóságban kiállni, odamenni és megkérdezni, hogy szia, van kedved inni egy teát?Így az ismerkedős oldalaknak rengetegen használják ki azt az előnyét, hogy nem baj, ha a valóságban félénkek, attól még lehet esélyük nekik is arra, hogy megtalálják az igazit.


Rossz dolgokra összpontosítunk

Az anyagias világban mindig is jól mutatott egy csinos ház medencével, a garázsban minimum két autó, és a ruházat is mindig tip-top. Rendben van az hogy emberek vagyunk, s van két szemünk, így nyilván tetszenek dolgok, de azért időnként érdemes egy kicsit hátralépni, s megkérdezni magunkat, hogy tényleg az számít, hogy mennyi az annyi?

Az ismerkedős oldalakon egyaránt van lehetősége a gazdagnak egy szegényt találnia társnak, ahogy egy szegénynek egy gazdagot, stb. Amíg kiegészítik egymást emberileg, addig nem számítanak a számok.A szerelem kiszámítható, s egyben kiszámíthatatlan, hiszen néha lehet ráhúzni valami sémát, néha viszont teljesen értelmetlen lenne.

Így az ismerkedős oldalakban az a nagyon jó, hogy gyorsan, kényelmesen, minimális befektetett pénzzel és idővel lehet társat találni.

www.nilsay.com

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom