Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Miért olyan nehéz a harmincas társkereső nők élete?

Amíg huszonéves egy nő, nem nagyon aggódik a külseje miatt, hiszen a fiatalságából fakadó feszes bőrt, ráncoktól mentes arcvonásokat és a könnyed életmódot természetesnek veszi. Viszont amint eléri a harmincadik életévét, már kezdenek látszódni azok a fránya kis szarkalábak a szem körül, s a narancsbőr is itt-ott megjelenik.

Hát igen, ez a 30.

S ha ez nem lenne elég, ilyenkor átmegy a nő még egy érési szakaszon, mely hasonló, mint a tinédzser korszak, viszont ez amolyan lányból-nővé válás, nem pedig gyerekből lánnyá érés. Kicsit komolyabb, furcsábbak a problémák, s persze senki sem mondta, hogy lesz ilyen egyáltalán.

Egy harmincas társkereső nő tehát pont akkor próbál meg magának párt találni, amikor a legtöbb frusztrációt okozó folyamat zajlik épp a szervezetében. Vajon csinos vagyok még? Elég vékony a derekam? Kövér vagyok? Kinek fogok így tetszeni?És ezek persze csak a külsőségek. Erre jönnek rá a lelki gondok.

Az ember azt hinné, hogy harminc évesen már tudja, hogy mit akar az élettől, mit keres egy társban, s azt, hogy milyen irányban haladjon előre az élete. Pedig még csak most jön a java. Lelki gondok a szingliség miatt, kevesebb önbizalom a munkahelyen, folyamatos frusztráció a nem sikerült randik miatt, önmarcangolás.

Ez aztán elbillenhet annyira, hogy súlyos depresszióba esnek egyesek. Ilyenkor kell minden erővel folytatni a hadjáratot, s menni még további randikra, hogy meglegyen az esély, hogy végre valami pozitív változás történik.

A társ azért társ, mert vele leszünk egészek igazán. A harmincas társkereső nők gyakran érzik emiatt magukat befejezetlennek, félkésznek.
Valami nem stimmel, egyedül vagyok...

Át kell, hogy értékeljék a harmincas társkereső nők azt, hogy mi fontos számukra az életben, s mit szeretnének, hogy egy társ beletegyen még az életükbe. Meg kell fejtsék azt, hogy milyen tulajdonságok kellenek egy társban ahoz, hogy egésznek érezzék magukat újra.

Gyakran a harmincas társkereső nők elfelejtik az önfenntartó életmódjuk miatt az egymás kiegészítését. Mert az igazi szerelemben egynek érezzük magunkat a másikkal, nem pedig csak én, csak én, csak én. Helyesen: Mi.


www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom