Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Mi kell a lelki társ megtalálásához?

párkapcsolati pszichológia

A lelki társ felfedezése nem olyan egyszerű feladat, mivel ez a pártalálás csúcsa. Az az ember, aki nemcsak fizikumában passzol hozzád, hanem teljes lelkiségében is az életedbe való, felbecsülhetetlen érték. Nem könnyű rátalálni, ám nem is lehetetlen. Sokan az esztendők sodrásában a reményüket elveszítve úgy vélik, hogy nem is létezik az az ember, akit keresnek. Délibáb csupán. Miközben mindenkinek van másik fele, csak éppen az egymásra akadás hamisíthatatlan művészet.

Rengeteg kitartás, hit, erő szükséges hozzá és persze egy olyan felület, ahol a társkeresési körülmények megfelelőek. A biztonságos közeg ugyanis csodákra képes. Ha nem kell az átverőktől, csalóktól tartanod, ha pontosan látod és tudod, hogy jó helyen jársz, akkor a félelmet és aggodalmat végérvényesen száműzheted az életedből. Ez a felszabadító tény engedi, hogy kiterjeszd a szárnyaidat és hogy ténylegesen önmagadat add. Márpedig, ha levetheted a színházi maszkokat, ha félredobhatod az álarcokat, akkor esélyt adhatsz arra magadnak és persze másoknak, hogy meglássanak, felfedezzenek, hogy a szemeid csillogásán keresztül egészen a lelkedig szemléljenek.
Kétségtelen, hogy ehhez a megnyíláshoz, nyitottsághoz és odaadáshoz olyan társkereső felületre van szükség, mely maximálisan megbízható. Mi az, ami garantálhatja ezt a számodra? Egy szűrőrendszer. Mégpedig egy olyan “szita”, ami kívül tartja a csalókat. A díjköteles belépés pontosan ebbe a kategóriába tartozik. Azok ugyanis akik csak némi mulatozásra vágynak, biztosan nem fizetnek egy lyukas garast sem, lévén megannyi ingyenes portál létezik, ahova csak lődörögni járnak a jelentkezők. Ezzel szemben a komoly szándékhoz komoly tettek is társulnak, így mindazok, akik nem sajnálják az anyagi muníciót, valószínűleg megbízhatóak.

A lelki társ csak arra vár, hogy rátalálj!
Sokan gondolják úgy, hogy a valódi másik felünk megtalálása valamiféle kiváltságos állapot, ami csak keveseknek adatik meg. Ám ez nem igaz. Mindenki előtt nyitott az út, amit érdemes végigjárni, még akkor is, ha olykor göröngyös vagy akadályokkal teli. Oldalunkon nyugodt körülmények között listázónk vagy részletes keresőnk segítségével vetheted bele magadat a lehetőségek tengerébe.


https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom