Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Mennyire számít egy kapcsolatban a közös érdeklődés?

párkeresés

A Nilsay nemzetközi társkereső oldalon használhatjátok a csoportok funkciót, amely által érdeklődési körötök szerint ismerkedhettek. Ez miért fontos számotokra? Az nem tényszerű, hogy jó kapcsolat csak hasonló érdeklődésűek között működhet, de nagyobb az esély rá. A továbbiakban erről olvashattok.

internetes társkeresés - közös hobby

Bele se kezdjek a kapcsolatba?


Ismerkedés során hamar előkerülnek a témák, amikből megtudhatod, hogy mennyire tudnátok kiszemeltetted együtt lenni. Megtudod, mi a kedvenc zenéje, filmje, mi a hobbija, ez különösen az online társkeresés kapcsán fontos, hisz itt így válik emberközelivé az illető, akivel beszélgetsz. Egy találkát ígyis-úgyis érdemes megejteni, hisz lehet, hogy működik a kémia, és nagyon jó páros lesztek majd, nehogy az álljon az utatokba, hogy te a rockot szereted, ő meg a jazz-t.


Miért lesz nekem azzal jobb, ha közös az érdeklődés?


Gondolj bele mennyire szuper, ha hasonló filmeket szerettek, és úgy tudtok közösen moziba járni, hogy egyikőtök sem unja szét magát a filmen. Vagy ha mind a ketten nagy futók vagytok, könnyen indíthatjátok a napot egy közös kocogással.Fontos, hogy bizonyos dolgokban egyezzetek, legyenek dolgok amiket mindketten szívesen csináltok, ez egy nagyon masszív alapot ad a kapcsolatotoknak.


Ismerkedés - közös programok

Egy kapcsolatban formálják egymást a felek

Megadtad azt a bizonyos esélyt a netes ismerkedés során, hogy személyesen is találkozzatok, és szuperül sikerült, de teljesen különböztök. Ez is előfordulhat, és bizonyára nehéz lesz, de ha két ember sokat van együtt, hamar átveszik a másik szokásait, és azzal, hogy más dolgok iránt érdeklődtök, és megosztjátok egymással, csak mind a ketten épültök. De ehhez szükség van arra, hogy az érdeklődéseteket a párotokhoz igazítsátok, legalábbis egy szinten, hogy gördülékenyebb legyen minden.


párkapcsolat

A lényeg, hogy a közös érdeklődés nem határol be, de meghatároz. Figyelmetekbe ajánljuk a csoportok funkciót, ezzel is segítve azt, hogy könnyebben találjatok rá életetek párjára.


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom