Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Meddig tart a nyári szerelem?

párkapcsolati pszichológia

Az a tény, hogy nyáron az emberek szabadabbnak érzik magukat, és könnyebben ismerkednek, nem meglepő. A napsütés és a jó idő antidepresszáns hatású, ilyenkor mindenki nyaral, kiszabadul a mindennapi körforgásából és készen áll a flörtölésre, ismerkedésre. De vajon a nyári kalandok meddig tarthatnak?


alt="Ismerkedés nyáron">

A nyári románcok kialakulásának az a legfőbb oka, hogy az emberek belekerülnek egy, az általánostól eltérő élethelyzetbe, ahol minden napjuk szabad és friss, ahol bátran ismerkedhetnek, mert úgy érzik, nincsenek korlátok. Ezt csak erősítheti, ha az otthontól távol eső helyre mennek nyaralni. Egy mediterrán kaland sokszor nagyon vonzó lehet.

Itt azonban érdemes óvatosnak lenni, hiszen pár nap alatt is bele lehet kerülni nagyon intenzív érzelmi kapcsolatba, különösen, ha az egész napot együtt töltjük a kiszemelttel. Könnyű beleképzelni ebbe a kapcsolatba egy hosszú, tökéletes, idilli életet, azonban az való élet gyakran máshogy alakítja ezeket a románcokat.


alt="Randi nyári szünetben">


Fel kell készülni arra az esetre, ha a másik fél nem ugyanazt várta a nyári kalandtól. Előfordulhat, hogy mindketten hosszútávra terveztek, azonban gyakoribb, hogy ezek csak azt a rövid időszakot élik meg, amíg intenzív a találkozási lehetőség és a szabadság. Ezt muszáj mindenkinek magában elfogadnia és adott esetben lezárnia, hogy egy szép emlék maradjon.Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom