Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Lelki társ: álom vagy valóság?

párkapcsolati pszichológia, párkeresés

A lelki társ, mint fogalom már régóta él az emberek tudatában, viszont az utóbbi időben különös hangsúlyt nyert. Ez nem csoda, természetesen. Rohanó, pulzáló világot élünk, ahol olyan nagy szükség van egy társra, mint egy falat kenyérre.

De nem akármilyen pár nevezhető tökéletesnek. Mindenki a legjobbat, a legek legjét keresi, ám valójában nem a külsőben dől el a kérdés, hanem a szív mélyén, legbelül. Akár már egy pillantás is elegendő ahhoz, hogy fel tudd mérni a másikat, hiszen a szem a lélek tükre. De sokszor idő kell ahhoz, hogy ez az egész kialakuljon.

Változó a forgatókönyv, annyi létezik belőle, ahány ember. Ennek fényében talán nem lepődsz meg azon, hogy kész recept nincsen a rátalálásra, ez egy művészet, amihez türelem, odaadás szükséges és persze nem egyszer kellő mennyiségű idő.Mert ráadásul, amit veszettül szeretnénk, amitől nem vagyunk képesek elszakadni, és amit már-már túlságosan sokszor emlegetünk, az nem egyszer várat magára, kicsit úgy, mint az orrunk előtt elhúzott mézesmadzag. Mindenki tudja, hogy valahol a világban vár rá a másik fele, de hogy a találkozás mikor következhet be, az már jó kérdés.Mindenesetre kell egy felület, ahol elkezdheted a keresést.

Napjainkban épp a monoton életvitelnek hála nehéz ismerkedni, mert igazán tere, helye sincsen. Viszont az internet kiváló alternatíva, pláne akkor, ha olyan oldalt preferálsz, ami megbízható. De mit is jelent ezen a területen a megbízhatóság?
Azt, hogy biztonságban kutathatod a szerelmedet, átverő, csaló tagok nélkül. A komoly szándék komoly közeget igényel, ez nem kérdés.A lelki társ megtalálása nem lehetetlen utópia!


Ha eddig úgy gondoltad, hogy jól hangzik ez a lélekben egyek elképzelés, viszont számodra biztosan nem adatik meg, akkor itt az idő, hogy némi energiát tegyél a keresésbe. Ha a belépési díj befizetése után körül nézel a rendszerben, akkor láthatod, hogy a kereséssel könnyedén ráfókuszálhatsz azokra a lehetséges jelentkezőkre, akik kritériumaidnak megfelelnek.

Az üzenetváltás funkcióval pedig kezdeményezhetsz, hiszen a kommunikáció mindennek az alapja. Ki tudja, hogy hova fog kifutni egy-egy beszélgetési szál. A kitartásodnak mindenesetre biztosan meglesz a gyümölcse, amit majd, ha úgy látod elnevezhetsz, akár lelki rátalálásnak is.

Találd meg a lelki társad a www.nilsay.hu-n!

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom