Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Kezdeményezhet a nő?

társkereső

Pár évtizeddel ezelőtt az elfogadott álláspont az volt, hogy minden esetben a férfinak kell kezdeményeznie, ha kapcsolatot szeretne kialakítani a nővel. Az online társkeresők virágkorában azonban egyre jobban felborulnak a hagyományos ismerkedési szabályok, és ma már gyakran a nők teszik meg az első lépést ahelyett, hogy a férfiak közeledésére várnának.

Nagyobb esély a pozitív kimenetelre?

Egy külföldi társkereső oldal kutatásai szerint megéri nőként kezdeményezni! A nők elvileg kétszer nagyobb eséllyel kapnak választ a leveleikre, nagyobb eséllyel jutnak el a randevúig, és nagyobb az esélye, hogy előbb találnak komoly kapcsolatot akkor, ha átveszik az irányítást egy társkereső online felületén is. 


hogyan kezdeményezzen a nő

Jó, de mégis hogyan kezdeményezzek?

Nem kell egyből arra gondolni, hogy rámenősen, előzetes üzenetváltások nélkül találkozóra kell hívni az erősebbik nemet! Sok ingyenes társkereső oldal rendelkezik olyan hasznos funkcióval, mint például a kedvencnek jelölés, kedvelés, szimpátia, stb. Ezekkel az apró, mégis lényeges gesztusokkal felhívhatjátok magatokra a figyelmet anélkül, hogy elvennétek a férfitól a tényleges kezdeményezés lehetőségét.


Ha az üzenetküldéstől sem riadsz vissza…

Ha határozott, magabiztos nő vagy, aki tudja, hogy mit akar, valószínűleg nem lesz nehezedre Neked megfogalmazni az első levelet ahelyett, hogy a férfira várnál. Az általános szabályokra azonban te is figyelj! Kerüld a sablonleveleket, próbálj egy kis humort és kreativitást csempészni a mondanivalódba, és természetesen a helyesírásra is fordíts maximális figyelmet! kezdeményezési tippek nőknek a nilsay-től

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom