Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Kell ajándékot vinni az első randira?

randi

Első randi előtt állsz, és szeretnéd valamilyen aprósággal meglepni a másikat? Cikkünkkel segítséget szeretnénk nyújtani Nektek, melyek azok az ajándékok, amelyekkel kedves meglepetést okozhatsz a másik félnek anélkül, hogy kellemetlen szituációba kevernéd magad.


online társkeresésElőször is: tényleg kell ajándék?
Ez attól függ, milyen kapcsolatban álltatok egymással korábban. Ha már évek óta ismeritek egymást, esetleg eddig csak barátok voltatok, valószínűleg sikerült annyira kiismerned a másikat, hogy tudd, mivel tudsz mosolyt csalni az arcára, így egy aranyos csekélységnek biztos örülni fog.

Ha viszont csak most ismerkedtetek meg, esetleg személyesen még nem is találkoztatok, inkább azt ajánljuk, hogy halaszd későbbre az ilyesfajta meglepetéseket. Gondolj bele: nem csak a másikat hozhatod kellemetlen helyzetbe, hiszen lehetséges, hogy ő üres kézzel érkezik, másrészt ismeretlenül elég nehéz eltalálni, mi az, ami örömet okozhat a randi partnerednek.

 

 

Na jó, de mit válasszunk?
Ha mindenképpen ragaszkodsz egy kis meglepetéshez, akkor az alábbiak közül választva nem lőhetsz túlzottan mellé.

Virág
A virág tipikusan az az ajándék, mely minden alkalomhoz passzol, így egy randin is megállja a helyét. Ne hatalmas, 20-30 szál virágból készült, méregdrága csokorban gondolkodjunk, bőven elég egy szál rózsa is. Ezzel a romantikus és kedves gesztussal nem tévedhetünk nagyot!

Hódíts velünk! Oldalunk segítségével könnyedén és egyszerűen küldhetsz virágot bármely felhasználónak, futárunk pedig pár nap alatt kiszállítja a megadott címre.randi tippek

Csokoládé

A csokira hasonló szabályok érvényesek, mint a virágra: nem kell a legegzotikusabb, legdrágább kézzel készített bonbon különlegességgel megjelenni, hiszen ezzel csak elijesztenénk a másikat, de egy bájos csomagolásban, kis méretű dobozkában lévő csokoládé jó választás lehet. Egy fokkal kockázatosabb is, például ha az adott hölgyemény diétázik. Ha ezzel kapcsolatban nem tudunk semmit a kiszemeltünkről, maradjunk inkább a virágnál.

 

Apró csecsebecsék

Ehhez már kissé többet kell tudnunk a másik félről. Ha például kiderítettük, hogy a rendkívüli teafajták  nagy rajongója, egy kis dobozka teával kifejezhetjük figyelmességünket. Az is jó megoldás, ha rákérdezünk a hobbijára, és valamilyen ahhoz kapcsolódó apróság mellett döntünk.https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom