Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Kedvenc Facebook postok szeptemberben

hírek

Ahogy már minden hónapban megszokhattátok, most is elhoztuk Nektek azokat a Facebook postokat, amely a legnagyobb népszerűségnek örvendtek az elmúlt hónapban a partnerkereséshez. Neked melyik volt a kedvenced? Melyik volt a leghasznosabb párkereséshez?

1.HASZNOS RANDI TIPP

Az első randevún nem szükséges egész napos programot szervezned a másikkal! Fussatok össze egy kávéra vagy italra, hiszen ennyi idő alatt bőven kiderül, hogy szeretnél-e még találkozni a randipartnereddel, vagy sem!


hasznos randi tipp a nilsay-től

2. GONDOLTAD VOLNA?

A férfiak 42%-át elriasztják a túl kihívó vagy igénytelen fényképek, míg a nők 33%-át rettentik el a rossz fotók a társkereső online használata közben.


gondoltad volna érdekesség a nilsay-től

3. EDDIG NEM VETTÉL RÉSZT A RANDOM FRIDAY-EN? AKKOR ITT AZ IDEJE!

Nincs más dolgod, mint elküldeni a helyes választ e-mail címünkre, mi pedig 10 ingyen kreditet adunk ajándékba! Ne szalaszd el a lehetőséget, küld el válaszodat még most!random friday a nilsay-en

4. VASÁRNAPI RANDI TIPP

Nem tudjátok, mivel töltsétek el az utolsó szeptemberi hétvégét? Használjátok ki a kellemes időjárást, és irány a szabadba! Látogassatok el például a budapesti Füvészkertbe, ahol a különleges és egzotikus növények és látnivalók biztosan maradandó élményt fognak nyújtani.


vasárnapi randi tipp a nilsay-től

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom