Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Jelek, hogy túl vagy az exeden

párkeresés

Nem vagy biztos benne, hogy túl vagy az exeden? Nehéz ezt eldönteni, mert aki az életed része volt, mindig is érzéseket fog kiváltani belőled, az helyzetfüggő, hogy pozitívat vagy negatívat. Az alábbi jelekből viszont megtudhatod, hogy készen állsz-e továbblépni!


túl az exen

Nincs többé múltba révedő, depressziós zene hallgatós este?

Ha a zeneszámok, amik rá emlékeztetnek, vagy a szakításra, már nincsenek a legtöbbet játszottak között, az egy jó jel. Ha nem nézegeted közös képeiteket, és nem pityeredsz el az emlékeiteken, az még jobb. Nem kell eltemetni a múltat, de folyton emlékeztetni sem kell magad rá!

A barátaid már nem mondják, hogy folyton róla beszélsz?

Nemcsak a barátaidnak, hanem neked is feltűnt, hogy már nem ő a fő téma? Ez azt jelenti, hogy kevesebbet jár az eszedben, és nem pocsékolsz rá több időt. Így vissza tudsz keveredni a való világba, és odafigyelni a barátaidra, ahogy ezt tették ők is veled.


Továbblépés

Már nem jársz vissza a közös helyekre?

Valld be, volt olyan időszak, amikor csak azért is azokra a helyekre szervezted a programjaidat, ahova régen jártatok. Nosztalgiáztál volna? Vártad, hogy hátha belefutsz „véletlenül”? Ha már nem jár ezen az agyad, akkor jó úton jársz! Ha jóban lettél a barátaival nem gond, hogyha tartod velük a kapcsolatot, de ne azért tarts, hogy infókat húzz ki belőlük róla!

Már nem akarod féltékennyé tenni?

Ha azt érzed, véget ért az az időszak, amikor azért szedtél fel a bulikon valakit, hogy hátha irigykedni fog az exed, és visszacsábul hozzád, akkor talán tényleg készen állsz egy új kapcsolatra. Fontos, hogy ne miatta lépj meg új dolgokat többé, hanem magadért, és hagyd, hogy elmúljon, aminek el kell múlnia! Emellett persze azt is fontos elérni magadban, hogy te se legyél féltékeny az ő boldogságára, hanem örülni tudj neki, vagy legalább figyelmen kívül hagyni.


Randi oldalak


Fontos, hogy semmit ne bánj meg, de ne is gyötörd magad a múlton! Mindig azt hisszük, hogy nála nem lesz jobb, de az élet bebizonyítja, hogy de igen, lehet jobb és más! Elcsépelt tanács, és talán sokan nem is hisznek benne, de az idő ilyenkor a legjobb barátunk, segít begyógyítani a sebeket, és enged minket újra kezdeni mindent. Hamarosan újra teljes erőbedobással járhatjuk a társkeresés útját.

https://nilsay.hu/


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom