Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Hogyan viseljük a szingli létet?

párkapcsolati pszichológia

Mindenki életében van hosszabb, rövidebb időszak, mikor nincs párkapcsolatban. Ilyenkor sokan kétségbeesnek, és elveszettnek érzik magukat. Ám erre senkinek sincsen oka, hisz szükség van egy kis én időre, ezt pedig ilyenkor tudjuk megadni magunknak. Tegyétek el a papírzsebkendőtöket és a sírós filmeket, és élvezzétek, hogy egyedül vagytok egy kis időre!


Ismerkedés mellett

Foglalkozz többet a barátaiddal!


Hiába igyekszünk, mikor egy párkapcsolatban vagyunk, kevesebbet vagyunk a barátainkkal. Hívj fel valakit, akivel már régen találkoztál, szervezz csajos, pasis estét, menjetek el a kedvenc éttermedbe, és vesézzetek ki mindent amiről lemaradtatok egymás életével kapcsolatban. Tervezz be minél több programot, hidd el, élvezni fogod!Randi  a barátokkal

Foglalkozz magaddal!


A már említett én idő minimum fontos annyira, mint a munka, vagy a kapcsolataid fenntartása. Terülj el egyedül az ágyadon, nézz meg valami pörgős, vidám sorozatot, filmet. Menj el egyedül egy wellness hétvégére, neked is kijár egy kis kikapcsolódás. A gondolataidat is könnyebben tudod rendszerezni, készíts feljegyzéseket, a pihenésen túl mindig legyél tevékeny. Élj a hobbidnak, merülj el valamiben, ami boldoggá tesz. És ami nem maradhat ki: indulhat a bevásárló túra!


Foglalkozz az érzéseiddel!


Azon kívül, hogy önmagadra odafigyelsz, fektess külön hangsúlyt a belső lelki egyensúlyodra. Nem vagy kevesebb, mert épp egyedül vagy! Úgy tudsz egy új kapcsolat elé nézni, ha minden rendben van benned, nem siránkozol már az exek után. Ez az időszak pont jó arra, hogy helyre tegyél a lelkedben mindent. Kezdj naplóírásba, add ki magad sportban, alkoss, a lényeg, hogy mire jön a nagy ő az életedben te kész legyél rá!


Persze senki sem tűri ezt az állapotot sokáig, vannak, akik jobban szeretnek egyedül lenni, vannak, akik kevésbé. A lényeg, hogy mindvégig tudd: ez csak egy állapot. Ne akard görcsösen a szerelmet sosem, mert abból csak csalódás lesz. Ismerkedés az interneten, élőben nagyon fontos, de ne ez legyen, ami a szemed előtt lebeg, hanem önmagad!
Randi helyett Én idő

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom