Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Hogyan tartsuk fenn a távkapcsolatot?

párkapcsolati pszichológia

Ne féljetek belevágni egy távkapcsolatba, az online társkeresés által a világ bármelyik pontján megtalálhatod életed párját, a szerelem határtalan. Mindenki természetesen felteszi magának a kérdést, hogy: „Mégis, hogy fog ez működni, ha Ő nincs itt?”. Ezért hoztunk 5 tippet, mellyel bebizonyítjuk, hogyha a szerelem lángol, akkor minden megoldható!

Bizalom, bizalom, és bizalom

Az első és a legfontosabb, hogy míg pároddal külön vagytok, megbízz benne. Ne azon járjon az agyad, mikor társaságba megy, hogy: „Biztos beleszeret másba!”, hanem örülj annak, hogy jól érzi magát. Persze néha nem árt egy kis egészséges féltékenység, hogy párunk ne érezze magát úgy, mintha nem érdekelne, hogy mit csinál, de ezt érdemes poénosan tálalni, és mellé tenni, hogy tudja, hogy úgyis bízol benne!Internetes társkeresés

Rendszeres kommunikáció

Szánjatok időt arra a mindennapjaitokban, hogy ha még nem is vagytok egy térben, kommunikáljatok, tartsátok a kapcsolatot. Akár a videochatet bekapcsolva közösen nézhettek sorozatokat, olvashattok, főzhettek. Nem az igazi persze, de ne hanyagoljátok el egymást!


Legyen közös jövőkép

Örökké természetesen nem lehet távkapcsolatban élni, tudni kell, hogy ez egy hosszabb-rövidebb átmeneti időszak lesz, amit bizony át kell vészelni. Sokat segít, ha vannak közös terveitek a jövőre nézve, amikre alapozhatjátok kapcsolatotokat, és a nehezebb pillanatokban kapaszkodhattok beléjük.Távkapcsolat

Beszéljetek meg mindent

Osszátok meg örömötöket, és bánatotokat egyaránt. Fontos, hogy beszélni tudjatok a hiányról, a félelmeitekről, a negatív gondolatokról, hogy ne magatokban őrlődjetek. És ugyanúgy fontos az is, hogy mindig értesítsétek a másikat, ha valami jó dolog történt veletek. Egy pár vagytok, még ha távol is egymástól!

Emléktárgy

Nem is hinnéd, hogy mennyit számíthat szerelmednek, ha hagysz hátra valami apró ajándékot neki, ami rád emlékeztetheti. Legyen az egy plüss, amit magához ölelhet, a pólód az illatoddal. A lényeg, hogy legyen valami, amiről mindig eszébe jutsz, hisz nem szakítottatok, csak épp nem vagy ott vele.


Randi ajándék

+1 Talán a legnagyobb ajándék, ha váratlanul betoppansz és megleped szerelmed! Ennél jobb dologgal nem igazán tudnád erősebbé tenni a kapcsolatotokat!

„A távolságnak van egy rendszerező funkciója: a gyenge szálakat elszakítja, az erőseket pedig még szorosabbra fűzi.”

A távkapcsolat szerelmetek próbatétele, de ha működik, senki sem választhat el titeket többé!

https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom