Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Hogyan legyél igazi úriember?

randi

Bár sok férfi megfeledkezik az alapvető illemszabályokról randevúk során, a gyengébbik nem számára mégis jól esnek az apró, udvarias gesztusok, hiszen így érzik csak igazán, hogy számítanak! Nézzük, milyen szabályokat kövess ahhoz, hogy igazi gavallérként hódíthasd meg szíved hölgyét!

Hölgyeknek előre!


Uraim, sosem feledkezzetek meg az ajtóról! Ha beléptek egy épületbe, tessék kinyitni a nő előtt az ajtót, és megvárni, amíg belibben a helyiségbe. Ne előzzük be, ne lökjük fel, és még véletlenül se csukjuk rá!

Ez a szabály egyébként autók esetében is érvényes: egy igazi úriember mindig kinyitja az ajtót a nő előtt, majd csak utána pattan be ő is a kocsiba.


Ne vágj közbe!


Ha meg akarod hódítani a veled szemben ülő randipartneredet, figyelj arra, amit mond! Bár sok nő hajlamos túlzásba vinni a csacsogást, férfiként mégsem illik unottan bámulni a plafont, a telefonba menekülni, sem pedig látványosan szenvedni. Mutass érdeklődést, bátran kérdezz, és fejtsd ki te is a véleményedet egy adott témában! Ezzel biztosan jó pontot szerzel!


illemszabályok a nilsay-től randizó férfiaknak

Kerüld a feltűnő viselkedést!

Egy meghitt vacsora során nem illik a hölgyet zavarba hozni azzal, hogy hangosan hahotázunk, elfogadhatatlan stílusban viselkedünk a taxissal, vagy heves veszekedésbe kezdünk a pincérrel, esetleg a nagy izgalom miatt több alkoholt gurítunk le a torkunkon, mint általában.


illemszabályok úriembereknek első randira a nilsay-től

Mi legyen a számlával?

Korábban már egy egész cikket szenteltünk annak, hogy ki fizessen a randevúk során. Röviden: egy igazi gentleman mindig felajánlja a találkozó alkalmával, hogy ő rendezi a számlát.


https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom