Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Hogy szuperül sikerüljön az első randi

randi

Az első randik előtt mindig hatalmas az izgalom, főleg ha még nem találkoztunk a másik féllel, és csak a társkereső volt a közös fórum. Mi most hoztunk nektek 3 tippet, amivel megelőzhetitek a kínos csendet, csalódásokat, és örömmel térhettek haza a kellemes randevú után.

Első randi


Mit lehet, és mit nem, mitől jó egy randi?

Vannak bizonyos íratlan szabályok, amelyek betartása elengedhetetlen egy randi sikerességének érdekében. Ezek olyanok, amiket mind tudunk: ne késs, beszélgess, de olykor tudatosítanunk kell magunkban.  Ott van az a kérdés is, főleg a férfiak részéről, hogy mivel lehet még emlékezetesebb a randi, vigyenek-e ajándékot, mitől tűnnek fel jobb színben kiszemeltjük előtt? Ha ezekre odafigyelsz, már megadtad az esélyt a szerelemnek!


Randi szabályok

Hol legyen az első randi?

Mindenképp olyan helyet válassz, ahol maga a hely, a program is adhat közös témát, ha esetleg kifogynátok az alap ötletekből az első randin.  A hely kiválasztása persze függ az évszaktól is. Nyári randihelyszínt általában könnyebb találni, de télre is vannak tuti ötletek.

- Menjetek vidámparkba! Ki ne élvezné a vásári forgatagot, a közös sikítozást a hullámvasúton? Mindenkiben lakozik egy kisgyerek, bontakoztassátok ki!

- Menjetek el szabaduló szobába! Könnyen egymásra hangolódhattok, és utána már könnyebb lesz feloldódni egy beszélgetéshez.

- Menjetek el egy kiállításra! Van közös kedvencetek? Még jobb! Ha meg is akadnátok a társalgásban, a művek mindig adnak majd új témát.

- Menjetek el szervezett túrákra! A Nilsay Facebook oldalán vasárnapi randitippként rendszeresen ajánlunk Nektek vasárnapi kirándulós randikat, itt a tavasz, irány a szabadba!

- Menjetek el borkóstolóra! Persze nem kell túlinni magatokat, de egy kis finom bor lehetőségül szolgál az oldott hangulat megteremtéséhez.


Randi helyek


Mit tegyél a randi végén?

Legyen csók, ne legyen csók? Az első randin talán túlzás lenne csókot lopni a partneredtől, de gyengédebb ölelés, arcra puszi simán belefér, sőt kell is, hogy jelezz: szimpatizálsz a partnereddel. Mindenképpen vesd fel a következő randi lehetőségét, hogy ne legyen időtök elbizonytalanodni, mindenkinek kijár egy második lehetőség. Otthon meg bízz benne, hogy a csillagok állásai szerelmet hoznak életedbe.

www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom