Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Hogy szuperül sikerüljön az első randi

randi

Hatalmas izgalom előzi meg az első randikat, főleg ha még nem találkoztunk a másik féllel, és csak társkeresőn beszélgettünk eddig. Mi most hoztunk nektek 3 tippet, amivel megelőzhetitek a kínos csendet, csalódásokat, és örömmel térhettek haza a kellemes randevú után.

szabályok első randira


Mit lehet, és mit nem, mitől jó egy randi?

Vannak bizonyos íratlan szabályok, amelyek betartása elengedhetetlen egy randi sikerességének érdekében. Ezek olyanok, amiket mind tudunk: ne késs, beszélgess, de olykor tudatosítanunk kell magunkban. Ott van az a kérdés is, főleg a férfiak részéről, hogy mivel készüljenek a randira, vigyenek-e ajándékot, mitől tűnnek fel jobb színben kiszemeltjük előtt? Ha ezekre odafigyelsz, már megadtad az esélyt a szerelemnek!


ajándék első randira

Hova vidd partnered az első randin?

Mindenképp olyan helyet válassz, ahol maga a hely, a program is adhat közös témát, ha esetleg kifogynátok az alap ötletekből az első randin.

- Menjetek vidámparkba! Ki ne élvezné a vásári forgatagot, a közös sikítozást a hullámvasúton? Mindenkiben lakozik egy kisgyerek, bontakoztassátok ki!

- Menjetek el szabaduló szobába! Könnyen egymásra hangolódhattok, és utána már könnyebb lesz feloldódni egy beszélgetéshez.

- Menjetek el egy kiállításra! Van közös kedvencetek? Még jobb! Ha meg is akadnátok a társalgásban, a művek mindig adnak majd új témát.

- Menjetek el szervezett túrákra! A Nilsay Facebook oldalán vasárnapi randitippként rendszeresen ajánlunk Nektek vasárnapi kirándulós randikat, itt a tavasz, irány a szabadba!

- Menjetek el borkóstolóra! Persze nem kell túlinni magatokat, de egy kis finom bor lehetőségül szolgál az oldott hangulat megteremtéséhez.


vidámpark mint első randihelyszín


Mit tegyél a randi végén?

Legyen csók, ne legyen csók? Az első randin talán túlzás lenne csókot lopni a partneredtől, de gyengédebb ölelés, arcra puszi simán belefér, sőt kell is, hogy jelezz: szimpatizálsz a partnereddel. Mindenképpen vesd fel a következő randi lehetőségét, hogy ne legyen időtök elbizonytalanodni, mindenkinek kijár egy második lehetőség. Otthon meg bízz benne, hogy a csillagok állásai szerelmet hoznak életedbe.

www.nilsay.hu

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom