Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Hibák, melyeket ne kövess el egy új kapcsolat elején

párkapcsolati pszichológia

Kinek ne lenne ismerős az új párkapcsolat elején agyunkat elhomályosító rózsaszín köd? Az ismerkedés kezdeti szakaszában gyakran hozunk könnyelmű és megfontolatlan döntéseket, melyeket később -szégyen, nem szégyen- meg is bánunk. Ne hagyd, hogy a szerelem teljesen átvegye életed felett az irányítást, inkább olvasd el tippjeinket!Ne haladjunk túl gyors lépésekben


Tudjuk, hogy Párod most a lehető legtökéletesebb emberi lénynek tűnik a földkerekségen, te pedig még egyetlen rossz tulajdonság csíráját sem vélted felfedezni benne, de ne hagyd, hogy a szerelem olyan dolgokra vegyen rá, melyekre még nem álltok készen! Lehet, hogy jó ötletnek tűnik például összeköltözni pár hónapnyi randi után, de általánosságban az elhamarkodott lépések nem vezetnek hosszú és boldog románchoz. Ismerjétek meg egymást, találkozzatok sokat, és legyetek türelmesek! Haladjatok lépésről lépésre, így semelyikőtökben sem fog kialakulni az az érzés, hogy elkapkodtátok a dolgokat kettőtök közt.


Ismerkedés

Ne hanyagoljuk el a családunkat, barátainkat

Legszívesebben újdonsült kedveseddel töltenéd a nap 24 óráját, és fogalmad sincs, mikor is beszélhettél utoljára bármelyik családtagoddal, vagy ültetek be egy kávéra valahova a legjobb barátoddal? Ajaj, nagy hiba! Attól, hogy párkapcsolatban élsz, nem szabad őket elhanyagolnod. Természetes, hogy nem jut rájuk annyi idő, mint korábban, de a ló túloldalára sem szabad átesni. Hiszen ha esetleg lapátra kerülsz idő előtt, kire számíthatsz a legjobban, ha nem a szeretteidre?

És ha már találkozó: tudjuk, hogy Péter emberfeletti tulajdonságokkal rendelkezik, vagy Kata szuperképességeiről tudnál ódákat zengeni, de hagyd, hogy a barátod is szóhoz jusson, és elmesélje, vele mik történtek mostanság.

Párodnak és neked is jól fog esni egy kis külön eltöltött idő, illetve egy-egy hosszú barátság sem fog ezáltal megszakadni.


Szakíts időt magadra

Ne adjuk fel a hobbijainkat

Mielőtt betoppant életedbe az új szerelem, rendszeres látogatója voltál a közeli konditeremnek, de idejét sem tudod, mikor jártál ott utoljára? Esetleg épp egy új nyelvet szerettél volna elsajátítani, de fogalmad sincs, mikor nyitottad ki legutóbb a könyvedet? Vagy csak szerettél hétvégenként egyedül bekucorodni az ágyba a kedvenc sorozatoddal és egy adag csokival, de már sok résszel lemaradtál az eseményekről? Akkor mindenképpen szakíts időt ezekre is! Csak akkor lehetsz boldog a párkapcsolatodban, ha foglalkozol azokkal a dolgokkal, amelyek Téged boldoggá tesznek.


Reméljük, megfogadjátok tippjeinket, és hosszú, boldog párkapcsolat Vár rátok!


https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom