Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Hasznos trükkök internetes társkereséshez

társkereső

Még csak most vágtál bele az internetes párkeresésbe, és fogalmad sincs az alapvető szabályokról, vagy már hosszú ideje próbálkozol sikertelenül, és segítségre van szükséged? Fogadd meg tippjeinket, hogy közelebb kerülj az életre szóló szerelemhez!

Mindent a maga idejében!


Sok rutinos társkereső arra esküszik, hogy felesleges rabolni az időt hosszú cseteléssel a találkozás előtt. Ennek ellenére a kutatások azt állítják, nagyobb esélyed van úgy összejönni valakivel, ha előtte huzamosabb ideig leveleztek! Ennek oka, hogy így jobban megismeritek egymást, kiderül, hogy vannak-e közös témátok, és a találkozás alkalmával is fesztelenebbek lehettek.Csak lazán!


Ha az első találkozás előtt álltok, felesleges kifaggatni a potenciális partnert életcéljairól, jövőbeli terveiről, családról alkotott elképzeléseiről. Gondolj bele, egy szinte teljesen idegen emberrel te megosztanád ezeket? Inkább dobj be laza, humoros témákat, így sokkal nagyobb esélyed lesz hódítani!


Nem probléma egyszerre többel!


Sokan beleesnek abba a hibába, hogy bár több embertől kapnak üzenetet, végül csak eggyel kezdenek el ténylegesen levelezni. Így viszont lehet, hogy életed párjának nem írsz vissza! Legyél nyitott, ismerkedj egyszerre több emberrel, amíg valakivel nem fordul komolyra a kapcsolatod!


Nő vagyok, kezdeményezhetek?


Korábban már egész cikket szenteltünk ennek a témának. Röviden a válaszunk: igen!Reméljük, hasznosak voltak számodra ezek a tippek, és hamarosan Rád talál a szerelem!


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom