Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Ha nő keres férfit….

társkereső

Amikor nő keres férfit, akkor a szándék komolysága nagyjából megkérdőjelezhetetlen. A hölgyek lényegesen ritkábban szoktak csapongani, s ráadásul ha így is tesznek, nem az olyan felületeket preferálják ehhez a ténykedéshez, mint amilyen a mi oldalunk. Hiszen nálunk a biztonság olyan alap, amire minden regisztrált tag támaszkodhat. Az ok egyszerű.

A fizetési kötelezettség kiváló szűrő. Akik nem gondolják komolyan a pártalálást, akik csak szórakozás után kutatnak, bizony nem fognak egyetlen forintot sem befizetni. Egyrészt mert céljaik eléréséhez szükségtelen az anyagi rááldozás, másrészt az interneten mulatozásra megannyi ingyenes alternatíva létezik. Tehát ez a fajta szűrő olyan, mint egy szita: kívül tartja azokat, akik nem tanúsítják kellő hitelességgel szándékuk mélységét és megbízhatóságát. Ez bizony óriási pozitívum, ugyanis így elengedheted a félelmeidet, aggodalmaidat. Ha belefutottál már nem egyszer a csalók karmaiba, ha az átverések nem kerültek el, akkor jogosan érezheted azt, hogy a bizonytalanság eluralkodik rajtad. Vajon be merd vállalni az ismerkedést? Vajon jó helyre tévedtél aktuálisan? S vajon mire számíthatsz? Aggasztó kérdések, melyek ha nem lelnek megnyugtató válaszokra, bizony fel is őrölhetik a lelkesedésedet és a magabiztosságodat.
Ha nem mered önmagadat adni, ha úgy érzed védelemből maszkot kényszerülsz húzni, azzal önmagad útját állhatod el. Mivel az igazit, a lelked másik felét, a társadat csak úgy fedezheted fel, ha teljes egészében átengeded magadat a keresés örömének, klisék és álarcok nélkül.

Mindegy, hogy nő keres férfit, vagy fordítva: a lényeg az alapozás a bizalomra!
Nemtől és kortól függetlenül a komoly szándék kizárólag megbízható közegben foganhat meg. Vagyis mellékes, hogy a hölgyek ragadják magukhoz az irányítást, vagy az urak kattintgatnak a keresőben, a lényeg, hogy optimális feltételek mellett a sikeresség nem lehet kérdéses.

A listázó segítségével könnyedén végig nézheted az esélyes jelentkezőket, de a részletes keresés funkcióval te magad állíthatod be a fontosnak vélt paramétereket. Így a fókuszodat olyan részletességre és élességre állíthatod, amit a leginkább ideálisnak érzel. Az idegeskedést, feszültséget és félelmet pedig végérvényesen elfelejtheted, mert a befizetésért cserébe biztonságot és bizonyosságot nyerhetsz.


https://nilsay.hu/

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom