Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Friendzone-Hogyan kerülj ki belőle?

párkeresés

A friendzone, azaz barátzóna sokak számára ismerős lehet: az a jelenség, amikor két barát közül az egyik elkezd többet érezni a másik iránt, az illető viszont nem viszonozza, vagy csak nem veszi észre. Kellemetlen, kínos, vagy éppen ijesztően fájdalmas szituáció ez, amiből nehéz győztesen kikerülni. Ha mégis meg szeretnéd próbálni a (majdnem) lehetetlent, olvasd el tippjeinket, melyeket betartva remélhetőleg kitalálsz a barátzóna útvesztőjéből, és rád talál a szerelem!

Felejtsd el a félelmeidet!

“Nem akarom tönkretenni a barátságunkat”. Talán ez az egyik leggyakoribb ok, amiért nem merünk lépni, mikor beleszeretünk a barátunkba. Ugyanakkor gondolj bele: hogy lehetne őszinte a barátságotok akkor, ha te többet érzel iránta?
Induljon a flört!

Ne feledkezz meg a tipikus flörtjelekről, mint például szemezés, mosolygás, bókolás, érintés. Ezek az apró gesztusok segítenek abban, hogy a másik megértse: nem csak barátkozni szeretnél.


Randizzatok!

Eddig mindig nagyobb baráti társaságban találkoztatok, és nem igazán voltatok még kettesben? Akkor nem meglepő, ha csak a barátjának tekint! Hívd el egy romantikus randevúra , talán épp ennyi kell ahhoz, hogy és rádöbbenjen: ő is ugyanúgy érez irántad!
Kulcs az őszinteség!

Ha eddig semelyik tippünk sem vált be, akkor már csak egyetlen lehetőséged maradt: állj elé, és őszintén valld be érzéseidet! Igen, ehhez a lépéshez szükség van egy nagy adag bátorságra, de ahogy a mondás tartja: bátraké a szerencse!

Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom