Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Flörtölés 6 ismertetőjele

párkeresés

Úgy érzed, hogy nem beszéled a flört nyelvét? Sokszor képtelen vagy eldönteni, hogy az a vonzó hölgy vagy úr komolyan érdeklődik irántad, vagy csak szimplán kedves személy? Teljesen össze vagy zavarodva a randik során? Ha az alábbi jeleket veszed észre, egyértelműen állíthatjuk: bizony flörtöltek veled!

Szemkontaktus

Folyton összetalálkozik a tekintetetek? Úgy érzed, hosszabb ideig néz Rád beszélgetés közben, mint ami feltétlen szükséges lenne? Ha a közelében vagy, kitágul a pupillája és gyakrabban pislog, mint általában? Ez esetben valószínűleg tetszel neki!a folyamatos szemkontaktus a flört jele

Mosoly

Bár a mosoly önmagában nem jelent semmit, hiszen lehet az udvariasság jele is, ha őszinte, és folyamatos szemkontaktussal párosul, illetve különösebb ok nélkül, a társaságodban szinte állandóan ott ül a másik arcán, szintén vonzalmat fejez ki.

Testtartás

A feléd irányuló testtartás, mozdulataid másolása, a haj vagy ruha folyamatos babrálása ugyancsak a flört jelei lehetnek. 

flörtölésnél érdemes figyelni a testtartást

Érintés

Beszélgetés közben „észrevétlenül” megérinti a karodat, derekadat, válladat? Akkor nyert ügyed van!

Kérdez

Ha társalgás során állandóan Rád tereli a szót, és részletesen kifaggat a hobbijaidról, kedvenc filmjeidről, könyveidről, zenéidről, akkor szeretne minél jobban megismerni és minél több mindent megtudni Rólad.

Megpróbál megnevettetni

Észrevetted, hogy minden találkozás alkalmával megpróbál viccelődni, megnevettetni Téged? Valószínűleg tudja, hogy a fergeteges humorával könnyedén elcsábíthat!


ha megpróbál megnevettetni, az a flört jele


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom