Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Ezeket soha ne mondd egy férfinak!

párkapcsolati pszichológia

Bár az erősebbik nem képviselői általában határozottnak, erősnek és magabiztosnak tűnnek, mégis egy-egy óvatlanul kicsúszott mondattal könnyedén beletaposhatunk a lelkükbe. Ha nem szeretnéd szerelmedet pillanatok alatt megsérteni, az alábbi mondatok soha ne hagyják el a szádat!


veszekedő szerelmesek

Örök klasszikus: mire gondolsz épp?


Őszintén? Valószínűleg semmire. Fogadd el, hogy a férfiak már csak ilyenek.


Bezzeg Peti ezerszer jobban csinálja!


Soha, de soha ne hasonlítsd semmilyen téren más férfihoz a kedvesedet! Jogosan kérdezheti, hogy akkor miért nem a másikkal vagy…Lehet, hogy a barátnőd párja sokkal többet segít a házimunkában, vagy a kolléganődet rendszeresen lepi meg romantikus ajándékokkal a kedvese, inkább tartsd magadban. A te arcodra is ráfagyna a mosoly, ha éppen arról beszélne, hogy a szomszéd Zsuzsika mennyivel jobban főz, vagy hogy a fiatal kis titkárnője mennyivel jobban értékeli a humorát.


veszekedés

Anyukád egy hisztis hárpia!

A szülőket mindennek elhordani elég éretlen hozzáállásra vall. Persze nem kell mindennel egyetértened, amit potenciális jövendőbeli anyósod vagy apósod tesz, de ezt kulturáltan, korrekt módon is kifejezheted. A férfiak számára is ugyanolyan fontosak a szülei, mint számodra- ha nem viselkedsz velük tisztelettudóan, és állandóan szidod őket párodnak, gyorsan lapáton találhatod magadat.


Ki ez a nő?!


Ha az imádott férfi már csak egy pillantást is mer vetni másra, esetleg egy félős “szia” is elhagyja a száját, ha ismerőst lát, a te szemed azonnal villámokat szór és csípőre tett kézzel kérdezed, hogy “Ki ez a nő”?! Nem kell egyből oltári féltékenységi jelenetet csapni egy semmiségből, a férfiak ettől ki tudnak futni a világból.


Egy kis gyúrás nem ártana, nem?


Ahogy neked sem esne jól, ha párod felhívná a figyelmedet a télen felszedett kis úszógumidra, ő sem lesz tőle túl boldog, ha a külsejét kritizálod. Elvileg úgy szereted, ahogy van, nem? Hacsak nem veszélyezteti az egészségét, egy kis felesleg miatt nem érdemes vitába szállnod vele.


https://nilsay.hu/


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom