Töltsd le Te is a Nilsay mobil app-ot!

Évek óta randizgatsz, de senki nem fog meg igazán?

párkeresés

Több éve már annak, hogy találkozgatsz másokkal, de valahogy senki nem fog meg? Nem érted, hogy miért? Íme 5 hasznos tanács.

Több éve már annak, hogy találkozgatsz másokkal, de valahogy senki nem fog meg? Nem érted, hogy miért?
Ha még is van valaki aki tetszik, nem sokkal később kiderül róla, hogy teljesen az ellentéte annak amilyennek gondoltad?
Sokszor megkérdezed magadtól, hogy mi a baj velem? Egyáltalán bennem van a hiba?  

 

Ez nem is olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan gondolnák, sokkal összetettebb.  Nem feltétlen benned van a hiba, de nagyon fontos, hogy magunkat is megismerjük és tudjuk mik az igényeink. Kevesen tudják azt, hogy mit szeretnének, azt azonban, hogy mit nem, sokan. Íme, egy kis segítség, hogy közelebb hozzuk a kérdésekre a választ.


1. A legfontosabb dolog, hogy saját magadnak légy az igazi.

Ha magadnak sem vagy tökéletes, miért lennél az másnak?
Ha lusta vagy és önző, ne várd, egy nagylelkű és szorgalmasan dolgozótól, hogy majd megváltoztat, és jobb emberré tesz téged. Ezt magadnak kell elérned. Ha erre egyedül is képes vagy és időben tudsz változtatni, sokkal jobban megbecsülöd önmagad, így amások is felnéznek rád.


2. Értékeld a fizikai vonzerőd.

Nem születik mindenki Mr. / Mrs. World-nek (ők sem) és senki nem néz ki úgy, mint a modellek a magazinokban. Ahány ember annyiféle ízlés létezik (de ezt senkinek nem kell bemutatni). Tudjuk meg, mi a legjobb tulajdonságunk, és erősítsük azt. Egy egyszerű példa, sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem a megfelelő méretű ruhát hordják. Ha valaki L-s , akkor ne az S-s vagy az XS-s ruhákat vegye meg! Nők és férfiak között egyaránt van, aki a teltebb idomokat szereti, de ha kifittyed a háj az nem túl szexi…sőt!

 

3. Tudd, hogy mit keresel!

Néhány egészséges emberi tulajdonság, ami kiegyensúlyozottá tesz egy kapcsolatot: Közös értékrend és hasonló kultúra, megbocsátás és bocsánatkérés, közös célok... Csak néhány az elengedhetetlen tényezők közül, amik egy egészséges kapcsolat működéséhez kellenek.

 

4. Kérdezd, meg magadtól, hogy miért is akarod ezt a kapcsolatot!

Elveszteni önmagam vagy pont megtalálni? Esetleg az önbecsülésem növelésére?  Átmeneti megoldás, amíg találok másvalakit aki jobb? Biztonságérzés, hogy valaki vigyáz rám? Hogy megmutassam a barátaimnak, hogy én is találtam magamnak valakit? Ahhoz, hogy a szüleim végre leszálljanak rólam?

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy hol szeretnél tartani 15 éven belül.

Milyen típusú személyre vágysz. A választásod, milyen hatással lesz a jövődre. Próbálj meg az orrodon túl is látni. Mire vágyik a szíved? Csak egy jó fizetés,gyerek, egy társ? Amit ma választasz az hatással lesz arra,hogy mit kapsz később. Válassz bölcsen. Az ami most jónak tűnik, később nagy szívfájdalmat okozhat. Az amit most teszel,igenis számít.


5. Beszélj a családoddal vagy barátaiddal arról, hogy milyen embert képzelsz el magad mellé.

Igen, igen…nem könnyű. De! Ki tudhatná jobban náluk, hogy te milyen típusú ember vagy és hozzád ki illene, mint a családod. Kérdezd őket nyugodtan meg, arról a srácról vagy lányról, akivel mostanában találkoztál, hogy szerintük mennyire illenétek össze. Ne sértődj meg a válaszokon! Ez nagyon fontos, ha valóban az igazság érdekel. Sokat tanulhatsz, ha félre teszed a büszkeséged.


Megosztás Facebookon

Az oldal cookie-kat használ. Ha bezárod ezt az ablakot, azzal elfogadod használatukat.
Elfogadom és bezárom